KAJA SMUVALA 13 GODINA MLAĐEG DEČKA! Pevačica opet maznula piletinu, golupčići pucaju od sreće!
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

Saznajemo

KAJA SMUVALA 13 GODINA MLAĐEG DEČKA! Pevačica opet maznula piletinu, golupčići pucaju od sreće!

Stars -

Katarina Ostojić (40) ponovo je srećna u ljubavi.

Pevačica je ovog puta smuvala mlađeg dečka. U pitanju je Darko D. (27) koji nije javnosti poznat, ali je naslednik uspešnog biznismena. Ona vezu sa trinaest godina mlađim partnerom krije kao zmija noge.

Darko je novi Kajin izabranik
Darko je novi Kajin izabranikfoto: Instagram

- Darko je jako zaljubljen u Kaju. Kratko su u vezi. Lepo im je. Jeste mlađi, ali lep su par. Cakle mu se oči dok je gleda. I ona se zaljubila, nema šta, ali neće da ga predstavlja javnosti. Sve je to sveže i ne treba im kvariti sreću. Izbegavju da se pojavljuju na javnim mestima, ali su jako zaljubljeni jedno u drugo. Iako je sin moćnog čoveka, dečko je jako vredan, dobar i pošten - kaže naš izvor dobro upućen u vezu ovog para.

Kaja Ostojić, Kaja, Kaya, Kaya Ostojić, Katarina Ostojić Kaja
foto: ATA images

Ljubavni život Ostojićeve je oduvek bio interesantan za javnost. Ona je iza sebe imala tri braka. Iz prve zajednice sa Nikolom Dragojlovićem ima ćerku. Drugi brak sa Urošem Duvnjakom je kratko trajao, dok je treći sa Džuniorom Džekom okončan nakon sedam sedam godina. Povezivali su je sa fudbalerom Mateom Pavlovićem, kao i sa teniserom Bornom Ćorićem. Ona te veze nije potvrdila u javnosti, ali ekipa Kurira pre nekoliko meseci uslikala je pevačicu sa Ćorićem u jednom prestoničkom restoranu. Bio je to njihov prvi zajednički izlazak u Beogradu. S njima je bilo nekoliko prijatelja, a paparaco Kurira tada je zabeležio prisne odnose između ljubavnog para, mada do poljupca nije došlo.

Srećna i zaljubljena
Srećna i zaljubljena foto: Kurir televizija

Kontaktirali smo Kaju povodom njene nove ljubavne priče. Naša saznanja su je iznenadila, ali nas je saslušala i kratko poručila. - Nemam komentar. O privatnom životu nikada nisam govorila, neću ni ovog puta. Hvala na razumevanju- rekla je ona.

Stars Naslovna
foto: Promo

Ljiljana Stanišić

00:15

Milica Pavlović oduševljena Vesnom Vukelić Vendi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track