POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo je uradila kada su provalili
Foto: Kurir

kurir tv

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo je uradila kada su provalili

Stars -

Rubrika nezaštićeni svedok je kutak dana u kojem, bez zlonamernih tedencija, širimo najzanimljivije priče sa estrade.

Imena su pod pseudonima, a pojedini tračeva vam mogu pružiti osećaj poput nekog filma, a prejašnje zanimljive razgovore koje vode novinarka Ljiljana Stanišić i vodietlj Ivan Gajić, možete pročitati ovde.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Naime, današnja aktuelnost dolazi od jedne glumice, koja želi da se odseli iz zemlje, a spekuliše se da je htela koleginici da namesti krađu, ali je uhvaćena, pa je Ljiljana Stanišić detaljnije istražila pomenut slučaj:

- Dešava se i to, čak ni glumci nisu bajni i sjajni kako se predstavljaju, u svakom žitu ima kukolja. Radi se o poznatoj glumici, a ne mora da znači da je priznata, već se često viđa po serijama, kratkometražnim filmovima, društvenim mrežama... Jednostavno, prisutna je u javnosti. Naime, ona je namestila koleginicu prema kojoj je gajila ljubomoru. To je uradila na skandalozan način, uzela je novčanik od jedne osobe, odnosno koleginice, i htela da stavi u torbu osobe prema kojoj je gajila animozitet. Kako pričaju glumci, to je bila glavna tema u jednom pozorištu.

Nakon uvertire u ovaj slučaj, Ljiljana Stanišić je nastavila sa detaljima:

01:25

POZNATA GLUMICA NAMESTILA KOLEGINICI, STAVILA TUĐ NOVČANIK U NJENU TORBU! Skandal pred predstavu: Ovo su uradili kada su saznali!

U nastavku možete pročitati splet okolnosti koja ova priča donosi. Ovako nešto se nikada ne bi načinilo ukoliko bi bilo promišljeno, međutim, u ovom primeru, zloba, ljubomora, brzopletost su premašili sve druge mogućnosti, pa je priča dobila i svoj zaplet.

- Ta priča se završila tako što je Ona pokupila svoje stvari iz pozorišta, a nedugo zatim spakovala svoje stvari i otišla u inostranstvo. To je uradila u nadi da će se zaboraviti sramota koju je uradila. Međutim, tako nešto se ne zaboravlja. Pogledajte dokle je dogurala ljubomora.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

07:50

POZNATI SRPSKI SPORTISTA VARA ŽENU SA NJOM?! Ljiljana Stanišić otkrila ŠOKANTAN TRAČ: Videla sam ih zajedno, PROVERENO JE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja