"PLAŠI SE DA JOJ NE UKRADU TATU" Otac Maje Marinković otkrio: Zasad je njih 5 ušlo u rijaliti sa kojima sam bio, devojke me jure!
Foto: Petar Aleksić

kurir tv

"PLAŠI SE DA JOJ NE UKRADU TATU" Otac Maje Marinković otkrio: Zasad je njih 5 ušlo u rijaliti sa kojima sam bio, devojke me jure!

Stars -

Ako uporedimo broj devojaka koje su viđene sa Radomirom Takijem Marinkovićem, a da su završile u rijalitiju, broj će biti zaista zadivljujuć.

Da li je on odskočna daska ili ima nešto drugo upravo ga je upitao voditelj Ivan Gajić.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Taki Marinković, odnosno otac starlete i rijaliti učesnice Maje Marinković je odao tu brojku gostujući u "Pulsu Srbije".

- Džentlmen sam pa ne bih da spomenem konkretna imena, ali trenutno ima pet učesnica koje su bile sa mnom. Ima još njih koje će ući. Što se tiče mog učestvovanja u rijalitiju, zaista je sve moguće, mada to ne zavisi u potpunosti od mene, već od produkcije. Sada Maja nije tamo, pa mogu ja da uđem, a ako ikada ponovo uđe, onda neću ja.

Potom se osvrnuo na glavne razloge zbog kojih mu ćerka 'brani', odnosno ne sugeriše da uđe u rijaliti:

01:50

PLAŠI SE DA JOJ NE UKRADU TATU Otac Maje Marinković otkrio: Zasad je njih 5 ušlo u rijaliti sa kojima sam bio, a tek će!

- Pa zna da to dosta traje, a ja sam čovek koji voli slobodu. Videli ste i sami u Crnoj Gori da me devojke zapitkuju, guraju u vodu, prilaze... Maja misli da bi isto tako bilo tamo, ali je ono ipak ekranizovano, pa bi svašta izašlo na videlo. Plaši se da joj ne ukradu tatu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

00:09

Maja Marinković pokazala novu zadnjicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja