MARINA TUCAKOVIĆ SAMO JEDNU PESMU POSVETILA SINU! Hit koji svi znamo krije njenu najveću bol, a evo zašto je baš ONA otpevala
Foto: ATA Images

MARINA TUCAKOVIĆ SAMO JEDNU PESMU POSVETILA SINU! Hit koji svi znamo krije njenu najveću bol, a evo zašto je baš ONA otpevala

Stars -

Prošle su dve godine od smrti Marine Tucaković, tekstopisca koji je zauvek promenio muzički svet svojim hitovima.

Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je 14. septembra 2021, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus. Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana. Marina je preminula posle duge i teške bolesti pre dve godine, a sahranjena je na Novom groblju u Beogradu, odmah pored sina Miloša Miše Radulovića, koji ju je prerano napustio, u 24. godini. A 15 meseci kasnije pored majke i brata sahranjen je i Milan Radulović Laća, koji je preminuo u Izraelu u 36. godini.

Marina Tucaković
foto: Printscreen/K1

Marina posle smrti sina Miše nije bila više mirna, a mnogi su spekulisali da je pesma "Hiljadu nula", koju izvodi Nataša Bekvalac, posvećena njenom pokojnom sinu Milošu Raduloviću, što je demantovala.

Jedina pesma koju je napisala za svog sina je zapravo numera "Mišo moj“, koju peva Ana Nikolić.

Ana Nikolić
foto: Printscreen/Ekskluzivno

- Pesmu sam pisala u svom najtežem životnom periodu. Dugo sam razmišljala ko bi mogao ove snažne emocije da prenese publici, a onda je izbor pao na Anu Nikolić - ispričala je Tucakovićeva.

kurir.rs

Bonus video:

03:25

OPAČIĆ O NAVODIMA DA MARINA TUCAKOVIĆ NIJE NAPISALA CECINU MASKARADU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track