FUDBALER PARTIZANA ODLEPIO ZA MILICOM PAVLOVIĆ: Lajkuje joj sve slike pita sve žive za nju a za njen koncert zakupio čitavu ložu!
Foto: Petar Aleksić, screenshot

OVO SU DETALJI

FUDBALER PARTIZANA ODLEPIO ZA MILICOM PAVLOVIĆ: Lajkuje joj sve slike pita sve žive za nju a za njen koncert zakupio čitavu ložu!

Stars -

Posle spektakularnog nastupa u Beogradu na vodi, koji je imala sa Jelenom Karleušom, kada su predstavile zajednički duet "Mašala", Instagram Milice Pavlović su iznenada preplavili lajkovi dvadesetčetvorogodišnjeg fudbalera rodom iz Brazila.

- Saldanja je odlepio za Milicom. On je tek dva meseca u Beogradu, a pevačicu je primetio u popularnom stambenom kompleksu na Novom Beogradu u kome ona ima luksuzan stan, a on i njegove kolege iz kluba tu žive kao podstanari. Kada se u klubu raspitao, saznao je da je pevačica, a posle snimaka sa nastupa koji je imala, baš se primio - objašnjava izvor koji je dobro upućen i kaže da iako je tek potpisao ugovor sa Partizanom za naredne četiri godine, da želi što pre da nađe devojku i skrasi se.

Milica Pavlović
foto: Printscreen

- Već na jutarnjem fudbalskom treningu svi su komentarisali Milicu i koliko je atraktivna, a Brazilac je odmah počeo da se raspituje kako da dođe do pevačice jer lepšu i atraktivniju devojku u životu nije video. Međutim, on je odlučio da odmah krene u akciju pa je pronašao na Instagramu i počeo da joj lajkuje slike na kojima je u kupaćem kostimu, preko 15 slika joj je lajkovao, a kada je saznao da je solo već neko vreme skovao je plan kako da načini sledeći korak. Njemu ne smeta što je razlika u godinama velika i što je osam godina mlađi od Milice - objasnio je izvor blizak fudbaleru.

Milica Pavlović
foto: Printscreen

Kako žive u istom kraju, sigurno će se uskoro sresti, a mlađani fudbaler je rešio da opčini pevačicu, da joj pošalje poklon i cveće na adresu, a već je zakupio i ložu u Areni za njen solistički koncert koji je 23. decembra.

- Ne žali novac, zakupio je ložu i svi fudbaleri će ići sa njim na taj koncert. Do tada ima još vremena, pa se nada da će sa pevačicom uspeti i zvanično da se upozna, da popije piće sa njom i odvede je u restoran na večeru. Ma pun je planova i ideja, samo još Mica da pristane i da mu uzvrati lajkove i poruke na Instagramu.

Kurir.rs/ Informer

Bonus video:

00:25

JK i Milica Pavlović otpevale duet, delirijum u publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja