"PRENELI SU KAO DA SAM UMRLA! BILO JE ROMSKO VESELJE, SMRZLA SAM SE" Rešić šokirala: Bila sam u haljinici, samo sam se srušila!
Foto: Kurir televizija

kurir tv

"PRENELI SU KAO DA SAM UMRLA! BILO JE ROMSKO VESELJE, SMRZLA SAM SE" Rešić šokirala: Bila sam u haljinici, samo sam se srušila!

Stars -

Pevačica Sandra Rešić doživela je nemilu situaciju na jednom veselju. Naime, pozlilo joj, a onda su joj kolege pritrčale u pomoć.

Pevačica kaže da nije bilo toliko baš strašno i da ne bi trebalo akcentovati takve dođaje, ali da je neizmerno zahvalna osobama koje su joj pružile adekvatnu pomoć.

00:45

PRENELI SU KAO DA SAM UMRLA! BILO JE ROMSKO VESELJE, SMRZLA SAM SE Rešić šokirala: Bila sam u haljinici, samo sam se srušila!

Detaljnije o tom događaju je ispričala pred kamerama Kurira dok je gostovala u "Pulsu Srbije" kod voditelja Ivana Gajića.

- Jeste bilo tako, ne sviđa mi se jer se prenelo kao da sam umrla, a mene ljudi vaskrsli. Meni je pozlilo, tu je bila neko bogato romsko veselje, ali je bilo ružno vreme, duvao je vetar. Nisam jela ni pila, došla u haljinici, smrzla se, imala ženskih problema. Nije mi bilo dobro, pa sam se srušila. Ne sećam se delova, ali se sećam Emira Habibovića i Zlate Petrović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

01:56

NJENA GRIMASA GOVORI SVE! Sandra Rešić ŠOKIRANA! Sledila se kada je u emisiji saznala detalj o učesnici rijalitija! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track