ŠTA SE DESILO SA KOMŠIJOM KOJI JE SNIMAO TUČU EDITE I INDE: Nakon OVOG saznanja pevačica odustala od potrage, ŠOK! (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

kurir tv

ŠTA SE DESILO SA KOMŠIJOM KOJI JE SNIMAO TUČU EDITE I INDE: Nakon OVOG saznanja pevačica odustala od potrage, ŠOK! (VIDEO)

Stars -

Edita Aradinović pevala je našim košarkašima na doček u prestonicu Srbije, a prisutan je bio i slavni teniser Novak Đoković.

Na samom nastupu je imala veliku tremu, a ovako je sumirala utiske:

- Bilo je prelepo i neizmerna mi je čast što sam bila deo toga. Bilo je vrlo emotivno, imala sam tremu, ali onu najpozitivniju, ali više u smislu šta ja sada njima da kažem.

01:15

ŠTA SE DESILO SA KOMŠIJOM KOJI JE SNIMAO TUČU EDITE I INDE: Nakon OVOG saznanja pevačica odustala od potrage, ŠOK!

Potom se osvrnula na skandal kada se potukla sa svojom sestrom Indi.

- Da ne pričam zlonamerno, ali svi imamo neke stvari za koje bismo voleli da se nisu desile. Nisam otišla do komšije koji je snimao jer sam saznala da je to stan na dan, nemam uvid ko je tada bio tu. Sada je već prošlo neko vreme, svarila sam sve, ne mogu da zameram tom čoveku, možda nije ni znao ko smo.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Kurir.rs

Bonus video:

00:04

Edita Aradinović kao Šeron Stoun

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track