"BILI SMO PAR KOJI SE MORAO SRESTI U OVOM ŽIVOTU" Severina slomljena od bola, uputila poslednje reči Jagošu Markoviću: Volim te...
Foto: Ana Paunković, Nemanja Nikolić

potresno

"BILI SMO PAR KOJI SE MORAO SRESTI U OVOM ŽIVOTU" Severina slomljena od bola, uputila poslednje reči Jagošu Markoviću: Volim te...

Stars -

Jagoš Marković (Podgorica 1966) je bio jedan od najistaknutijih pozorišnih reditelja naše zemlje, kao i čitavog regiona. Diplomirao je sa 21 godinom na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu (1987), u klasi prof. Borjane Prodanović i Svetozara Rapajića, a prvi put je režirao sa 12 godina.

Jagoš Marković
foto: Zorana Jevtić

Vest o njegovoj smrti potresla je region, te su mnogi glumci i ličnosti sa javne scene uputili putem društvenih mreža poslednji pozdrav.

Jedna od njih je i Severina Vučković koja je na svom Instagramu okačila video snimak i uputila mu dirljive reči koje teraju suze na oči.

- Bili smo par koji se morao sresti u ovom životu. Upoznali smo se tako što sam ti prvo bila šofer. Vozila sam te od Opatije do Rijeke u HNK, gde su te svi čekali kao nekog Boga. Posle si me gurnuo u monodramu 'Čekajući svog čoveka', a onda smo se tako dobro družili. I sve mi je s tobom bilo gala, dobri moj Jagoše. Vidimo se gore, da te vozim, glumim i da umiremo, al' od smeha. Volim te - napisala je Severina.

Severina
foto: Kurir televizija

Podsetimo, reditelj Jagoš Marković preminuo je u 58. godini života.

Kako se saznaje od prijatelja bliskom porodici, Jagoš je umro u kući u Boki Kotorskoj, a porodica sumnja na infarkt.

- Jagoš je umro u kući u Boki Kotorskoj, u mestu Kostanjica. Porodica sumnja na infarkt, njegove ćerke su potpuno slomljene, krenule su za Crnu Goru - rekao je blizak prijatelj za "Blic" i dodao:

- Trenutno se u Beogradu igra osam njegovih predstava, ovo je velika tuga za sve.

Jagoš Marković
foto: Marina Lopičić

Kurir.rs

Bonus video:

00:11

Severina se krije od medija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track