"NAKON NJENE SMRTI, SKLONILA SAM SVE PLAKATE IZ KUĆE" Lepa o Silvaninoj tragediji, otkrila JEZIV DETALJ: Od straha sam se TRESLA!
@, Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

kurir tv

"NAKON NJENE SMRTI, SKLONILA SAM SVE PLAKATE IZ KUĆE" Lepa o Silvaninoj tragediji, otkrila JEZIV DETALJ: Od straha sam se TRESLA!

Stars -

U emisiji koju možete gledati svake subore u 15 sati na Kurir televiziji "Divan šou", a vodi je novinar Ivan Gajić, gostovale su pevačice poznate dugi niz godina srpskoj muzičkoj sceni - Beti Đorđević i Lepa Lukić.

Lepa Lukić, Beti Đorđević, Ivan Gajić, Divan Šou
foto: Petar Aleksić

Gostujući kod Gajića one su ispričale o najvećim padovima u svojoj karijeri i onim srećnim momentima kojih će se uvek sećati.

Lepa Lukić je otkrila da je bila dobra sa Silvanom uprkos tome što su novinari pisali suprotno.

Pred njenu pogibiju, trebalo je da nastupaju zajedno na tom poslednjem Silvaninom koncertu. Setila se njenih plakata koji su bili okačeni svuda u kući i kako ih se plašila nakon njene smrti.

- Jedan novinar mi je kroz špijunku pokazao novinarsku legitimaciju i pustila sam ih da uđu, neposredno nakon što sam saznala za njenu smrt. Tresla sam se jer je dan pred nesreću i ja trebalo da idem sa njima i uspavala sam se i nisam otišla! To je bio prvi put u mojoj karijeri da sam se uspavala - rekla je Lukić.

TRAGIČNA SMRT:

Prema rekonstrukciji nesreće, na ravnom putu ford granada kretao se brzinom od oko 150 kilometara na sat, a onda je iznenada počeo da prelazi u levu, suprotnu kolovoznu traku i usledio je sudar. Vozač kamiona iz daljine je video farove kako mu se brzo približavaju, ali je pomislio da će se mimoići. Shvativši da će doći do sudara, počeo je da koči, ali bilo je kasno. Desna strana forda granade takvom silinom zakucala se u kamion da mu je kompletno izvalila prednji desni točak, poluosovinu i podvukla se pod njega.

U kanalu pored puta nađena je polomljena violina, a jedna od misterija koju je za sobom ostavila Silvanina smrt bila je ta da su u vreme kad je već uveliko trebalo da budu u Beogradu, bili tek na pola puta.

Iako su pisali da je i ona bila sa njom, Lukić je ostala kod kuće:

04:23

Kurir tv

- Kada sam ujutru čula to, nisam mogla da verujem. Ona je bila moja rivalka, ali sam joj ja nosila cveće na groblje, to je bilo zdravo rivalstvo i prosto nisam mogla da verujem da je trebalo da i ja budem tamo, sa njima. Kada je izgubila život, sklonila sam sve plakate iz kuće sa njenom slikom, plašila sam se strašno - podelila je Lukić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track