DEJAN DRAGOJEVIĆ OSVOJIO DEVOJKU PREKO BUREKA! Hteo da joj dođe izmazan po FACI, a onda je ona PALA, otkrili sve DETALJE
Foto: Printscreen

hit

DEJAN DRAGOJEVIĆ OSVOJIO DEVOJKU PREKO BUREKA! Hteo da joj dođe izmazan po FACI, a onda je ona PALA, otkrili sve DETALJE

Stars -

U emisiji ''Magazin In'' autorke i voditeljke Sanje Marinković, gostovao je Dejan Dragojević, rijaliti zvezda, pobednik ''Zadruge 5''.

On je u toku priče na temu muško-ženskih odnosa progovorio o tome kako je upoznao i osvojio svoju devojku Jovanu.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen/Instagram

Osvojio sam je glupim forama, bukvalno nerealno. Počeli smo da se dopisujemo na Instagramu, ona je imala zaključan profil, a čim je nekoj devojci zaključan profil mora da je neka dobra i lepa devojka. Bar ja tako mislim. Sećam se da smo se dopisivali nešto rano, oko osam ujutru, i da mi je rekla ''Idem da uzmem burek, pošto volim da jedem burek'' a ja sma joj na to odgovorio ''Ok, idem da uzmem i ja burek da se namažem po faci pa dolazim kod tebe''! Baš seljačka fora, ali je prošla! Sada jedemo zajedno burek, rekao je Dejan, pa dodao:

Naravno, posle toga upoznaš osobu, pružiš ruku, poljubiš ruku, upoznaš familiju. ja sam nju upoznao 20. u mesecu, a već mi je 25.bila u kući. Ja to odmah završavam po kratkom postupku, zaključio je Dejan.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen YT

Kurir.rs

Bonus video:

00:37

Dejan Dragojevic se oglasio s odmora i otkrio da je spreman za narednih 10 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track