"NISAM PAŽLJIVO BIRALA" Sanja Marinković o pogrešnim odlukama u životu i mladosti: Zameram sebi što sam bila naivna!
Foto: Printscreen

"NISAM PAŽLJIVO BIRALA" Sanja Marinković o pogrešnim odlukama u životu i mladosti: Zameram sebi što sam bila naivna!

Stars -

Voditeljka Sanja Marinković prisetila se svojih dvadesetih godina, kada je imala dosta manje profesionalnog, ali i životnog iskustva, te navela na šta je asociraju.

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- Školovanje, zaljubljivanje, neposlušnost, ozbiljna naivnost i ostvarenje velikih želja - počela je voditeljka, a onda otkrila koje postupke iz tog perioda sebi zamera.

- Zameram sebi što sam bila naivna i nisam pažljivo birala neke osobe koje će biti u mom životu. U dvadesetim godinama sam učila od bake, mame, tadašnjih urednika, uspešnih žena koje se bave medijima, pa i od mladića koji su bili u mom životu - objasnila je ona, a potom se prisetila i početka svoje karijere:

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- U dvadesetima sam radila jutarnji program na Javnom servisu, tako da su sva moja sećanja vezana za jutarnji program. Radila sam i kada je ova zemlja bila bombardovana, i pod sankcijama, i kad je bilo najlepše, i kada sam bila manje srećna i mnogo zaljubljena. zaključila je Sanja za "Pink".

Nakon što se razvela od bivšeg supruga Aleksandra Uhrina, sa kojim ima sina Strahinju, Sanja nije pronašla novog partnera, ali je nedavno istakla da ne gubi nadu, kao i da nikada nije potpuno sama.

Sceniranje, Sanja Marinković
foto: Nemanja Nikolić

- Ljubavi uvek ima, samo je pitanje da li je jednosmerna ulica. Ja uvek imam neku simpatiju zbog čega tako ubrzano, plitko dišem i zbog koje se lepše smejem. Uvek imam nekog, ali on ostane na nivou simpatije. Možda je problem u meni, jer nisam dovoljno opuštena, a možda je problem u drugoj strani, jer se on obeshrabri brzo. Mnogo mi je smešnije kad mi u restoranu neko priđe i pita odmah čime se bavim. Ja im objasnim čime se bavim i da nekad imam po dva meseca odmora i oni odmah pomisle da sam učiteljica. U inostranstvu mnogo više prilaze, traže mi Instagram, ja uvek kažem bolje broj, jer mogu da ga blokiram", ispričala je voditeljka tom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

01:33:11

SCENIRANJE 21.05.2023. SANJA MARINKOVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track