SVE SU ŽELELE DA BUDU SA NJIMA! Oni su bili najveći zavodnici, žene su ludele, evo šta su ONI URADILI DA SE SPASU
Foto: Dado Đilas, Tamara Trajković, Printskrin / You Tube

Macani

SVE SU ŽELELE DA BUDU SA NJIMA! Oni su bili najveći zavodnici, žene su ludele, evo šta su ONI URADILI DA SE SPASU

Stars -

Goran Bregović, Petar Kapisoda, Frano Lasić, Zdravko Čolić Čola, Vlado Kalember važili su za neke od najpoželjnijih muškaraca u mladosti.

Goran Bregović, Guča

Bez premca su sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka bili Čola i Brega. Za njima su žene ludele, a oni su svoja srca poklonili samo jednoj? Čola Aleksandri, a Brega Dženani.

Dugo su bili neženje, a onda su ih one odvele pred matičara.

Zdravko Čolić
foto: Kurir televizija

Onaj koji je najduže nosio titulu mačo mena jeste Petar Kapisoda, bivši rukometaš koji je godinama važio za ubedljivo najboljeg frajera među sportistima.

Petar Kapisoda
foto: Printscreen YT

Brata od strica Filipa Kapisode, koji je ubio Kseniju Pajčin, pa sebi presudio bio je u vezi sa Marijom Karan, Tijanom Stajšić, voditeljkom Dejanom Rosuljaš. Iako danas totalno neprepoznatljiv, Kapisoda je ostao u svetu sporta, a nalazi se na poziciji direktora muških reprezentativnih selekcija Rukometnog saveza Crne Gore.

Frano Lasić
foto: Nemanja Nikolić

Hrvatski glumac i pevač Frano Lasić se četiri puta ženio, a sigurnu luku je našao pored Milene Lašić, umetnice, koja je mlaša od njega 30 godina. Ne postoji devojka koja nije bila na makar jednom koncertu grupe "Srebrna krila", a mnoge su uzdisale za Kalemberom čak i kada je krenuo u samostalne vode. Ženio se tri puta, a u brojnim intervjuima je isticao da mu je samački život najlepše pao.

Vlado Kalember
foto: Dado Đilas

Lj. S.

02:09

KAKO SAM SA PAMELOM ANDERSEN PEKAO AJVAR poznati glumac otkriva u emisiji Pusti brigu: Znate li kako ona peče paprike!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track