RADA MANOJLOVIĆ PEVA O POKOJNOJ MAJCI I PLAČE! Ovaj snimak će RAZLOMITI svačije srce, toliko je TUŽNO, spremite MARAMICE (VIDEO)
Rada Manojlović, Foto: Printscreen

emotivno

RADA MANOJLOVIĆ PEVA O POKOJNOJ MAJCI I PLAČE! Ovaj snimak će RAZLOMITI svačije srce, toliko je TUŽNO, spremite MARAMICE (VIDEO)

Stars -

Pevačica Rada Manojlović nije mogla da zaustavi suze u emisiji.

Naime, ona je gostovala u muzičkoj emisiji na "Happy" televiziji i tom prilikom zaplakala dok je pevala pesmu "Raširi ruke majko stara".

Rada Manojlović posebno nije mogla da zaustavi suze na delu "Raširi ruke, o majko stara, ja ću ti doći kad krene maj. Kad naša bašta sva ozeleni, nadaj se majko meni", pevala je pevačica i lila suze, jer se u tom trenutku setila pokojne majke.

U jednom trenutku je zamolila koleginicu Zoricu Marković, koja je takođe bila gost emisije, da preuzme pesmu i otpeva je do kraja.

Podsetimo, Rada je često u medijima isticala kako joj nedostaje pokojna majka.

- Najteži period u mom životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane - rekla je je Rada sa tugom u glasu, a onda dodala da je srećna što su imale priliku da se oproste.

Kurir.rs / Blic

Bonus video:

00:15

Rada Manojlović potpuno sredjena peva u prasini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track