RUŽA RUPIĆ POKAZALA DEČKA: Doživela s njim saobraćajku, a sad pokazala kako izgleda! (FOTO)
Foto: Kurir televizija

RUŽA RUPIĆ POKAZALA DEČKA: Doživela s njim saobraćajku, a sad pokazala kako izgleda! (FOTO)

Stars -

Pevačica Ruža Rupić odlučila je da pokaže lice dečka sa kojim je u vezi. Ona ga je sve do sada vešto krila od javnosti, međutim sada je konačno pokazala dečka sa kojim je u vezi.

- Moj momak, moje zalepljeno rame posle injekcije i ja pošli sinoć na nastup - napisala je šaljivo Ruža Rupić na Instagramu.

Ruža Rupić
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Ruža je imala nedavno saobraćajnu nezgodu na Karaburmi, nakon čega je otišla na promociju svog prijatelja Dušana Petrovića. Ruža se na promociji sve vreme držala za vrat i trudila se da ga ne pomera, a sada se oglasila na svom profilu na Instagramu i otkrila detalje.

Ruža Rupić
foto: Pritnscreen/Instagram

- Dakle, što se tiče udesa, istina je da smo momak i ja imali udes. Sva sreća niko nema teže povrede i u redu smo. Bili smo oboje u urgentnom, uradili sva snimanja, sve nalaze i sve je u redu. Hvala vam na porukama podrške i izvinite što smo vas zabrinuli večeras - napisala je Ruža u svojoj objavi.

- Sve u svemu, Jedino bitno je da smo svi živi i zdravi i bez težih povreda. Auto će se popraviti, bitno je samo da smo mi i drugi vozač dobro.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track