POVRATAK! Milan Stanković napustio MANASTIRSKI život pa počeo da tezgari po svadbama! Napravio LOM čim je uzeo mikrofon (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva, Sonja Spasić

POVRATAK! Milan Stanković napustio MANASTIRSKI život pa počeo da tezgari po svadbama! Napravio LOM čim je uzeo mikrofon (VIDEO)

Stars -

Kao što je Kurir nedavno ekskluzivno i objavio, Milan Stanković u tajnosti priprema veliki povratak na estradu! Nakon što je za Jelenu Karleušu uradio hit baladu, koja je izazvala oduševljenje kod svih, on je snimio i pesmu za sebe, koja bi uskoro trebalo da ugleda svetlost dana.

00:18

Milan Stanković posle manastira zapevao na svadbi

Milan je nedavno boravio i u Sarajevu, gde se navodno susreo sa svojim bivšim saradnicima Bubom Korelijem i Džala Bratom, a i sam je pre nekoliko dana na svom Instagramu otkrio fanovima da uživa u poseti Narodnom muzeju.

Milan Stanković
foto: Privatna Arhiva

Kako saznajemo, Milan je ovog vikenda bio i specijalni gost na jednoj svadbi, a njegovo pojavljivanje je izazvalo opšti delirijum kod svatova. Pevač je uzeo mikrofon u ruke posle višegodišnje pauze, a boravak u manastiru nije uticao na njegov glas, pa je tako prema rečima upućenih sa lica mesta, raspametio sve izvođenjem nekoliko pesama, među kojima je i pesma Zdravka Čolića “Mjerkam te, mjerkam”, kojom je atmosferu doveo do vrhunca.

Milan Stanković
foto: Privatna Arhiva

Milan je u međuvremenu poprilično smršao, ima dugu kosu koju je zavezao u rep, dok je na sebi imao ležean autfit, koji baš i nije primeren venčanju - farmerke, crnu košulju i patike.

Milan Stanković
foto: Privatna Arhiva

Stanković se nije puno zadržavao na slavlju, a oni koji su ga videli, kažu da je bio u odličnom raspoloženju i da višemesečni boravak u manastiru na njemu nije ostavio velike promene sem kose i što deluje dosta ozbiljnije.

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:14

Milan Stanković zapevao posle dužeg vremena, društvo mu pravila Vesna Zmijanac

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track