Najnovije vesti

UDAJE SE SARA JOVANOVIĆ?! Pevačica uputila MISTERIOZNE REČI budućem mladoženji: "Nisi svestan"
Foto: Printscreen/Premijera

ČUJU SE SVADBENA ZVONA

UDAJE SE SARA JOVANOVIĆ?! Pevačica uputila MISTERIOZNE REČI budućem mladoženji: "Nisi svestan"

Stars -

Pevačica Sara Jovanović proteklih nedelju dana bila je gošća na dve svadbe. Na jednoj je bila kuma, dok je druga bila u krugu porodice, a pratnja na oba svadbena veselja bio joj je emotivni partner Žiga.

Zbog jedne fotografije koju je sa svojim momkom postavila, mnogi su pomislili - udaje se Sara Jovanović.

Naime, na svadbi na kojoj su bili gosti ispoštovani su brojni srpski običaji, od kupovine i izvođenja mlade, nošenja barjaka i mnogih drugih, što je za Žigu verovatno novina.

Zato je uz njihov snimak sa svadbe pevačica duhovito napisala:

"E moj Slovenac, nisi svestan šta te čeka" - Što su njeni fanovi protumačili kao da se Sara Jovanović udaje ili da žarko priželjkuje da se uda, kao i da je jako zaljubljena u svog dečka.

Sara Jovanović
foto: Printscreen Instagram

Prstena na ruci još uvek nema, ali nema sumnje da se iz ovoga vidi samo jedno. Pevačica je čini se sigurna da je napravila dobar izbor i da je Žiga onaj pravi - za do kraja života.

Podsetimo, Sara Jo, već duže vreme živi na relaciji Srbija - Slovenija, zbog izabranika Žige Sotlara, a kada je u Beogradu, komšije kažu da je često viđaju.

- Sara je divna, jako ljubazna, iako je uvek u nekoj žurbi, stalno negde zuji, kao i svi mladi, svaki put se javi, naravno sa osmehom na licu. Pitamo je nekada u prolazu o nekim aktuelnostima na estradi, na šta nam uvek šaljivo odgovori – rekla je jedna starija gospođa i dodala:

- Zbog toga se nisam iznenadila kada sam je srela u autobusu. Nije dozvolila da je popularnost poljulja.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track