VLADO GEORGIEV LJUBI 15 GODINA MLAĐU MILICU! Ovo je žena s kojom je imao LAŽNO VENČANJE, rodila mu je dve ćerkice i ZAROBILA srce
Foto: Dragan Kadić

VLADO GEORGIEV LJUBI 15 GODINA MLAĐU MILICU! Ovo je žena s kojom je imao LAŽNO VENČANJE, rodila mu je dve ćerkice i ZAROBILA srce

Stars -

Ljubavna priča između kompozitora i pevača Vlada Georgieva i njegove lepše polovine Milice Samardžije počela je na snimanju spota za pesmu "Iskreno", a pevač je od javnosti na sve načine pokušavao da sakrije romansu.

Vlado Georgiev danas uživa u ljubavi sa 15 godina mlađom Milicom Samrdžijom, sa kojom je dobio ćerke Sofiju i Elenu.

Tokom leta 2014. godine u Crnoj Gori paparaci su ih prvi put uslikali zajedno u njegovom rodnom Herceg Novom. Ubrzo su Milica i Vlado raskinuli. Nekoliko meseci kasnije, po povratku u Beograd svojoj ljubavi daju još jednu šansu. Međutim, "večiti neženja" koji je godinama bežao od porodice i obaveza se posle mnogo vremena skrasio.

Vlado Georgiev, Milica Samardžija
foto: Damir Dervišagić

Vlado za svoj 40. rođendan napravio pometnju kada je zajedno sa Milicom organizovao “lažnu” svadbu. Pozvali su prijatelje i rodbinu u jedan restoran u Košutnjaku a goste je dočeo slavljenik sa devojkom i matičarka. Međutim, kada je matičarka pitala Vladu i Milicu da li su spremni da jedno drugo uzmu za supružnike, oboje su kao iz topa rekli “ne”. Potom je u javnosti odjeknula vest da će Barba postati otac, a prvi put trudnu Milicu javnost je videla na koncertu njenog izabranika na Tašmajdanu. Rođenje ćerke slavio je tri dana, a ubrzo je usledilo tajno krštenje u jednoj crkvi nadomak Beograda.

Jednom prilikom je pevač govorio o svojoj ljubavi sa Milicom za koju kaže da imaju potpuno isto razmišljanje.

Izlazak, Porodilište, Vlado Georgiev, Milica Samardžija, ćerka Sofija
foto: Dragan Kadić

- Ne bih rekao da se Milica prilagodila, već da smo “lonac i poklopac”. Nas dvoje potpuno isto razmišljamo, počevši od toga da smo protiv matičara, pa nadalje. Nama su važne samo činjenice, samo ono što je stvarno bitno - izjavio je jednom prilikom pevač.

kurir.rs/glosy

Bonus video:

00:42

Vlado Georgiev stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja