"NISTE SVESNI KOJU STE GREŠKU NAPRAVILI" Marija Šerifović upala na profil Zvezda Granda, otkrila šta se dešava u BEKSTEJDŽU
Foto: Printscreen

"NISTE SVESNI KOJU STE GREŠKU NAPRAVILI" Marija Šerifović upala na profil Zvezda Granda, otkrila šta se dešava u BEKSTEJDŽU

Stars -

Sa zvaničnog Instagram naloga "Zvezda Granda" oglašavala Marija Šerifović koja je delila objave na ovoj društvenoj mreži sa snimanja.

Naime, Marija je prenosila atmosferu iz bekstejdža, a u prvom videu najavila je da se svi dobro pripremimo za ono što će otkriti sa seta, pa se obratila redakciji Grandovog portala.

Marija Šerifović
foto: Printscreen

- Danas se kod mene nalazi telefon sa profilom „Zvezda Granda“. Niste svesni koju ste grešku napravili, ali dobro - rekla je kroz osmeh, a zatim otkrila delić atmosfere iz žirija, a onda i napravila anketu.- Ko vam najviše ide na živce od članova žirija? - pitala je Marija, a zatim rekla da će uskoro objaviti i rezultat ankete.

00:18

Marija Šerifović upala na Instagram nalog Zvezda Granda

Inače, Mariji je ovo deveta sezona kako žiriri u Zvezdama Granda, a kako je istakla, ove sezone neće tek tako puštati takmičare.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

00:11

Marija Šerifović na finalu Zvezda Granda

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track