"KRIZA MATORIH GODINA" Jovana Jeremić udarila na Mileta Kitića, pa dala sud o "udaranju patikom": Ko se demonski ponaša...
Foto: Nemanja Nikolić, Zorana Jevtić

skandal

"KRIZA MATORIH GODINA" Jovana Jeremić udarila na Mileta Kitića, pa dala sud o "udaranju patikom": Ko se demonski ponaša...

Stars -

Jovana Jeremić imala je situaciju sa Dragomirom Despićem Desingericom, nakon što ga je javno iskritikovala zbog ponašanja na nastupima. Naime, nju su na ulici napali njegovi fanovi. Ona je sada prokomentarisala nastup Mileta Kitića, koji je u jednom klubu uradio isto što i Desingerica - udarao ljude iz publike patikom po glavi.

Dragomir Despic Desingerica
foto: ATA images/Antonio Ahel

- Reći ću samo jednu rečenicu, kriza matorih godina. Nedopustivo je da se jedna takva zvezda tako ponaša. To ne smeju da budu uzori omladini, ko se drogira, ko se tako demonski ponaša... To su demoni. Ne bih želela da satanizam zavlada našom scenom - rekla je Jovana za "Svet".

Mile Kitić
foto: Printscreen

Podsetimo, nakon napada na ulici od strane Desingericinih fanova, Jovana se oglasila, te istakla da razume zabranu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

- Uvek ću kritikovati ono što nije moralno i što nije dobro pa makar se to nekom sto puta ne bude sviđalo. Rekla sam šta imam za takvo ponašanje, ne mogu to nazvati napadom i ne bojim se uličnih dobacivača - rekla Jeremićeva za "Blic".

Jovana Jeremić
foto: Printscreen

- Ja znam šta je Draško želeo. I jednim delom ga apsolutno razumem. Ne može da bude normalno da neko udara patikom u glavu na nastupu ili mokrom čarapom i da svi ćčute. Ljudi, to nam truje naciju, pričamo realno! Pevači moraju da povedu računa. Dosta je bilo sa tim pozivanjem dece na drogu, blud, nemoral, razvrat. Milsim da je tome odzvonilo. Nenormalno je da nekoga gađaju mokrom čarapom na nastupu. To je čist satanizam, glorifikovanje zla kroz pesme... Moraju da povedu računa o svojim tekstovima. Glorifikovanje zla, satane, to je nedopustivo - istakla je Jovana u emisiji.

Kurir.rs/Republika

Bonus video:

01:02

SPASLA SAM GORANA BREGOVIĆA! Jovana Jeremić ispričala kako je IZVUKLA rok legendu: Da me nije bilo izgubio bi SILNE HILJADE EVRA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track