ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAPALILA ARENU!
Foto: Live Production

Sinoć je beogradska Arena postala epicentar muzičkog spektakla kakav se ne pamti

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAPALILA ARENU!

Stars -

Prvim od ukupno tri koncerta pred beogradskom publikom u najvećoj koncertnoj dvorani u zemlji Aleksandra Prijović je otpočela svoju regionalnu turneju „Od istoka do zapada“ i ispisala nove stranice muzičke istorije na ovim prostorima. Nakon dva i po sata neverovatne energije, performansa kojem bi pozavidele i najveće svetske muzičke zvezde, do sada neviđene audio – video produkcije za koju je bio zadužen Skymusic, Aleksandra je ne samo potvrdila status najvećeg koncertnog izvođača na ovim prostorima, pa i šire, već je i pokazala da vodi računa o svakom detalju, postavivši nove standarde u muzičkoj industriji.

Aleksandra Prijović, koncert
foto: Live Production

Veče je započelo velikim iščekivanjem, dok su gužve oko Arene rasle tokom ranih popodnevnih sati. Atmosfera je bila nabijena elektricitetom, a već na prve tonove numere „Za nas kasno je“ kojom je Aleksandra otpočela svoj nastup i ujedno otvorila svoju regionalnu turneju, prepuna Arena uglas je pevala svaki stih dobro poznatog hita. Nizali su se hitovi poput „Zvuk tišine“, „Legitimno“, „Dam dam dam“, „Bogata sirotinja“ i drugi, a ovacije publike, glasni aplauzi, eksplozija oduševljenja i skandiranje Prijovićkinog imena, uz njen impresivan nastup, nikad moćniji glas i emocije koje nije mogla da suzdrži, obeležili su prvu od tri Arene, koje je raspodala u rekordnom roku.

Aleksandra Prijović, koncert
foto: Live Production

Prijovićka je sinoć briljirala u izdanju u kakvom je do sada nismo videli – tri fantastična kostima za svaki od tri muzička bloka, uigrani plesači i savršeno uštimovan orkestar jasni su pokazatelji da se popularna Prija dugo i ozbiljno pripremala za beogradske koncerte. Reditelj priredbe je bio Petar Pašić, dok je Skymusic, organizator koncerta, bio zadužen za elemente koji su od sinoćnjeg nastupa napravili audio – vizuelni spektakl o kom će se pričati – gotovo 400 metara kvadratnih LED ekrana, isto tolika površina bine koja je presvučena glossy podom, impresivna scenografija, posebno izrežirane grafike za LED ekrane, moćan sound sistem sa do sada najvećim brojem zvučnika koji su ikada postavljeni u Areni, senzacionalni specijalni efekti, više od 500 rasvetnih tela i neverovatna pirotehnika stvarali su magičnu atmosferu tokom čitavog koncerta.

Aleksandra Prijović, koncert
foto: Live Production

Aleksandra je sinoć imala i posebno iznaneđenje za publiku – na sceni su joj se pridružili i dugogodišnji prijatelji i saradnici - Aco Pejović i Dejan Kostić, koji su svojim performansom dodatno podigli ionako usijanu atmosferu.

1 / 11 Foto: Live Production

Večeras i sutra beogradsku publiku očekuju još dva spektakularna koncerta, a koja iznenađenja nam je Prija pripremila, ostaje da se vidi.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte ovde

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track