NAKON ŠTO JE PRIZNALA DA JE ŽRTVA NASILJA, MINA NAUMOVIĆ SE PONOVO OGLASILA! Otkrila da sve traje od juče, bila je potpuno ISKRENA
Mina Naumović, Foto: Instagram/callmenaumi

ponovo se oglasila

NAKON ŠTO JE PRIZNALA DA JE ŽRTVA NASILJA, MINA NAUMOVIĆ SE PONOVO OGLASILA! Otkrila da sve traje od juče, bila je potpuno ISKRENA

Stars -

Voditeljka Mina Naumović, devojka Ognjena Amidžića, koja je u petom mesecu trudnoće, oglasila se na Instagramu i otkrila da je žrtva nasilja.

Naime, kako je sama rekla, njoj mesecima stižu negativni komentari od nepoznatih ljudi.

- Mesecima unazad trpim salve najgorih uvreda i pretnji zbog medijske kampanje (namerno koristim taj termin) tokom koje je plasirana gomila laži i u kojoj sam predstavljena kao negativac. Ja sam ćutala, jer sam tako izabrala - napisala je Mina na storiju na Instagramu i nastavila:

Mina Naumović
foto: Instagram/callmenaumi

- U petom mesecu trudnoće više ne želim i ne moram da budem izložena tome, makar ne na svom Instagram nalogu. Sklonila sam se iza kamera i povukla iz javnog života jer su mi u ovom trenutku potrebni privatnost i mir.

- Ukoliko i dalje imate potrebu da sedite na mom profilu, čekajući da vidite gde sam i šta radim, činite to u tišini svojih mračnih kuloara, jer drugačije nećete imati priliku. Svaki profil koji mi uputi bilo šta loše, biće blokiran. Svakako, imajte u vidu da vam to neće ni rešiti probleme, ni platiti račune. Svako dobro ' poručila je voditeljka.

Sada, svega dan nakon što je iskreno podelila svoja osećanja, ponovo se oglasila.

Mina Naumović
foto: Printskrin/Instagram

"Dragi ljudi, stiglo mi je pregršt ljubavi, dobrih namera i lepe energije od vas nakon jučerašnje obajve. Hvala vam na tome." - bila je iskrena Mina.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja