MUK U STUDIJU! Žika Nikolić prvi put otkrio pravi razlog zašto ga zovu ŽIKA SELJAK?! Voditeljka Ljiljana u ŠOKU i NEVERICI
Foto: Kurir, Zorana Jevtić, Kurir televizija

Neverovatno ali istinito

MUK U STUDIJU! Žika Nikolić prvi put otkrio pravi razlog zašto ga zovu ŽIKA SELJAK?! Voditeljka Ljiljana u ŠOKU i NEVERICI

Stars -

Živorad Žika Nikolić pored Simonide Milojković, Menila Valioskog i Ace Regine ovonedeljni su gosti kod Ljiljane Stanišić u emisiji "Pusti brigu" koja se emituje u nedelju od 17:10 minuta.

Tom prilikom čuveni voditelj je po prvi put bez zadrške otkrio zbog čega ga zovu "Žika seljak". Novinar je ispričao svoju stranu priče i šokirao sve u studiju.

Žika Šarenica
foto: Kurir

U studio je utrčao i bio je odlično raspoložen, a onda tokom emisije je usledio šok. Domaćica nedeljnog popodneva je bila u šoku kako Žika bez zadrške priča o nelagodnosti koju je doživeo tokom svoje bogate karijere.

Žika Šarenica
foto: Kurir

I Simonida se ubacila u konverzaciju, nakon čega je nastao opšti haos koji ćete videti ove nedelje. Sitauciju je smirio Aca Regina koji je ispričao svoju stranu priče i dogodovštine koje je proživeo na muzičkoj sceni. Za to vreme Menil se dohvatio mikrofona i zapevao najveće hotove.

Ljiljana Stanišić
foto: Miodrag Jevtić

Lepa naša voditeljka napravila je atmosferu za pamćenje i gosti su uživali u specijalitetima Dejana Šutanovca, a kako je sve izgledalo pogledajte u nedelju od 17:10 časova na Kurir televiziji.

Marko Jović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track