TAKMIČARI SU STREPELI OD NJE! Voditeljki "Najslabije karike" izvadili matericu i jajnike, svi detalji njene TEŠKE ŽIVOTNE PRIČE
Foto: Printskrin / You Tube

dugogodišnja borba s miomom

TAKMIČARI SU STREPELI OD NJE! Voditeljki "Najslabije karike" izvadili matericu i jajnike, svi detalji njene TEŠKE ŽIVOTNE PRIČE

Stars -

Voditeljku Danielu Trbović publika je upamtila kao domaćicu hrvatskog izdanja poznatog kviza "Najslabija karika", koji je vodila od 2004. do 2010. godine, a važila je za damu izuzetno britkog jezika.

Ona je svojevremeno progovorila o svojoj dugogodišnjoj borbi s miomom, koja je rezultirala vađenjem materice i jajnika.

Kako je tada otkrila, voditeljka je išla kod lekara i miome pratila oko 20 godina, a tokom trudnoće zbog toga je morala da miruje. Deset godina posle porođaja, pojavile su se tegobe. Trbovićeva je dosta krvarila i imala jake bolove zbog čega su joj morali izvaditi matericu i jajnike.

Seks, žene, Muškarci, Roman Vodeb, Danijela Trbović

-Moja priča počela je 2010, imala sam histerektomiju, dakle imala sam miom koji je rastao. Sigurno 15, 20 godina pratila sam to, i pre nego što sam postala majka imala sam miom, ostala sam trudna bez problema, ali sam morala čuvati trudnoću, verovatno je taj miom uzrokovao to čuvanje i ležanje- otkrila je Trbovićeva u emisiji "Dr. Becka".

Danijela Trbović
foto: Printskrin / You Tube

-Porodila sam se početkom 2000, a 2010. na samom početku morala sam ići na operaciju jer sam imala tegobe, odnosno krvarenja, bolove i nakon toga su izvadili i maternicu i jajnike, izveli ovarijektomiju i histerektomiju- dodala je voditeljica, koja je 22-godišnjeg sina Lovru dobila s bivšim suprugom Šimom Vlajkijem, s kojim je bila u braku od 1997. do 2005. godine.

Podsetimo, "Najslabiju kariku" je vodila od 2004. do 2010. godine.

Kurir.rs/Alo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track