FILIP ČUKANOVIĆ SE LUDO PROVODIO KOD PRIJE! Voditelj uslikao pevačicu u NEZGODNOM trenutku, ovo je dokaz koliko joj je bilo DOBRO
Foto: Zorana Jevtic, Nemanja Nikolic

OPUSTILA SE

FILIP ČUKANOVIĆ SE LUDO PROVODIO KOD PRIJE! Voditelj uslikao pevačicu u NEZGODNOM trenutku, ovo je dokaz koliko joj je bilo DOBRO

Stars -

Posle spektakularnog koncerta koji je sinoć, 28. septembra, priredila u beogradskoj areni, Aleksandra Prijović je za prijatelje i najbliži krug saradnika organizovala i after parti.

Voditelj Filip Čukanović jedan je od onih koji su se provodili kako na koncertu, tako i na zabavi kasnije, a na Instagramu je podelio jedan zanimljiv detalj.

Čukanović je, naime, na stori priči podelio fotografiju sa aftera i pokazao kako se Prija provodila.

Borka Mihajlović, majka Aleksandre Prijović, Aleksandra Prijović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Iako je i sama Aleksandra priznala na konferenciji da će na zabavi posle koncerta doći samo na 10 minuta kako bi se javila svima, izgleda da nije odolela i ostala je malo duže.

Međutim, izgleda da se zadržala malo duže pa čak se i malo provela, ali kako se umorila na bini izula je štikle.

Filip Čukanović
foto: Printscreen Instagram

Podsetimo, na prvom koncertu, kojim je otvorila svoju regionalnu turneju "Od istoka do zapada", Aleksandra Prijović ostavila je bez daha preko 20.000 ljudi.

Prija je prepunoj Areni priredila brojna iznenađenja, od kojih su svakako najveća bila Aco Pejović i Dejan Kostić, koji su se večeras pojavili kao specijalni gosti.

Koncert je počeo u 21 čas, a završio se oko ponoći. Publika je Aleksandru ispratila ovacijama i petominutnim aplauzom, a u jednom trenutku su svi ustali, kako bi joj ukazali poštovanje.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:04

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track