"KAD SU REKLI DA NISI TAJ, JA SAM REKLA JESI" Aleksandra Prijović se nikad emotivnije obratila Filipu na koncertu: SUZA SUZU STIŽE
Foto: Kurir

tek kad vidite njenu kožnu, mini crvenu haljinu

"KAD SU REKLI DA NISI TAJ, JA SAM REKLA JESI" Aleksandra Prijović se nikad emotivnije obratila Filipu na koncertu: SUZA SUZU STIŽE

Stars -

Aleksandra Prijović i večeras je u Štark Areni dovela atmosferu do usijanja.

Posle prvog stajlinga koji je činila crna haljina u kojoj je imala gola leđa, na red je došla crvena kožna.

Atmosfera u prepunoj Areni bila je uzavrela. Ljudi su sa našom muzičkom zvezdom u glas pevali njene hitove, a Prijovićka je bila na ivici suza.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

- Mnogo je lepo kad sebi ispuniš želju. Neverovatan je pogled odavde. Nisam ovo rekla da bih plakala, ali mnogo vas volim. Hvala Filipu za jednu od najlepših pesama koje sam ikad snimila - "Devet života". On mi je posvetio stih "Kada su rekli svi da nisi taj, ja sam rekla da jesi" - kroz suze je rekla pevačica.

Inače, pesmom "Za nas kasno je" Aleksandra je započela drugo spektakularno veče u Areni, a publika ju je već od prvog takta pozdravila gromoglasnim aplauzom, te je zajedno sa njom zapevala već prve stihove.

Aleksandra Prijović
foto: Kurir

- Dobro veče svima još jednom. Dobro mi došli. Večeras će biti posebno veče. I hvala vam što ste vi prvi rezervisali svoja mesta. Večeras ću se posebno potruditi da napravimo što bolju žurku. I večeras ćemo da plačemo i da pevamo - rekla je ona, dok je publika neprestano vrištala od sreće.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:04

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track