PRIJA NA KONCERTU NOSILA SAKO OD 16.500 €! Aleksandra dosad PUKLA više od 50.000 € samo na STAJLING, a za čizme dala SITNICU
Foto: Live Production

PRIJA NA KONCERTU NOSILA SAKO OD 16.500 €! Aleksandra dosad PUKLA više od 50.000 € samo na STAJLING, a za čizme dala SITNICU

Stars -

Aleksandra Prijović, prema našim proračunima, zaradiće skoro milion evra za ukupno tri koncerta u "Štark Areni", ali je očigledno već mnogo potrošila na samu organizaciju, ali i na svoj izgled.

Svi su ostali šokirani kada su videli da samo njen crni sako poznatog svetskog brenda košta 17.500 dolara. Aleksandra je na protekla dva koncerta izmenjala po tri toalete, a na samom početku oba spektakla nosila je duge haljine za koje nije poznato čije su kreacije, kao ni kolika im je cena.

Međutim, svaki sledeći put kada se presvlačila nosila je garderobu skupocene marke "Alexander McQueen".

Tako je procenjeno da je belo odelo koje je nosila prve večeri koštalo ukupno 4.100 evra, dok je kožna haljina koju je imala na sebi te iste noći veoma skupa i na samom sajtu stoji cena od 6.660 evra.

Aleksandra Prijović, koncert
foto: Live Production

Aleksandra je i sinoć, druge večeri koncerta u Beogradu na sebi imala skupocene komade, te je samo za crni sako sa srebrnim nakitom dala vrtoglavih 16.500 evra koliko košta na pojedinim sajtovima.

Ona je te večeri ponela i crveni kožni komplet, top i suknju koji je ukupno platila malo više od 7.000 evra, a uz ovu kombinaciju imala je i crne čizme istog brenda koje koštaju tričavih 1.700 evra.

1 / 8 Foto: Petar Aleksić

Kada se sve sabere dolazimo do zaključka da je Prijovićeva za dva kocnerta verovatno dala više od 50.000 evra na garderobu s obzirom na to da još nismo ušli u trag prvim haljinama koje je nosila na koncertima.

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:04

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja