BOJANA RAJIĆ IMA 43. GODINE I PRAVA JE BOMBA! Srbija se tresla zbog njenog skandaloznog razvoda, a onda je usledio ŠOK (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

BOJANA RAJIĆ IMA 43. GODINE I PRAVA JE BOMBA! Srbija se tresla zbog njenog skandaloznog razvoda, a onda je usledio ŠOK (FOTO)

Stars -

Bojana Rajić i njen suprug Branislav Đurđević godinama uspevaju da od javnosti sačuvaju intimu, a ona, iako veoma aktivna na društvenim mrežama, u retkim prilikama objavljuje njihove zajedničke fotografije.

Bojana Rajić
foto: Instagram

Kada je domaća javnost 2007. godine imala priliku da upozna mladu nadu modelinga, bila je očarana njenom lepotom. Ipak, Bojana Rajić u žižu interesovanja dospela je udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Bojana Rajić
foto: Damir Dervišagić

Posle nekoliko burnih godina javnog života i afere koja ju je veoma promenila, Bojana se povukla iz javnosti, te danas živi povučeni porodični život, čije obrise pokazuje samo pratiocima na svom "Instagram" profilu.

Godinama se šuškalo da je svog sada već bivšeg supruga prevarila sa sadašnjim, ispostavilo se da mu je prepisala vilu na Dedinju i sa njim ostala u odličnim odnosima zbog sina kojeg imaju.

Oduvek je plenila lepotom, a iako iza sebe ima dva porođaja i 43. godine, Bojana može da se pohvali izvajanom figurom. Na Instagramu je okačila fotografiju u minijaturnom bikiniju i šokirala javnost.

Bojana Rajić
foto: Printskrin/Instagram

Bojana uveliko gazi petu deceniju života što se po fotografiji ne bi reklo, te se čini da mnogim mlađim generacijama bez problema može da stane na crtu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:05

Bojana Rajić prava bomba u 5. deceniji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja