DOBILA IZNENAĐENJE KAKVOM SE NIJE NADALA! Prija zanemela kada su joj iz publike pokazali OVO, odmah zvala OBEZBEĐENJE
Foto: Petar Aleksić

EVO O ČEMU JE REČ

DOBILA IZNENAĐENJE KAKVOM SE NIJE NADALA! Prija zanemela kada su joj iz publike pokazali OVO, odmah zvala OBEZBEĐENJE

Stars -

Mlada zvezda Aleksandra Prijović u toku sinoćnog koncerta dobila je poklon koji svakako nije očekivala.

Aleksandra je u publici primetila sliku, koju je jedan od fanova podigao, te je pokazala obezbeđenju da priđe i da je preuzmu, nakon čega je predata članu njenog tima.

Na slici su Aleksandra, Filip kao i njihov sin Aleksandar, a ovaj porodični kadar je potpuno raznežio pevačicu, te se rukom zahvalila fanu, nakon čega je usledio i osmeh.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

Nema sumnje da se publika trudi da uzvrati Aleksandri bar na neki način ono što im je priredila, te mladu zvezdu sasvim sigurno čekaju brojni pokloni i večeras, kada će održati još jedan spekatakl.

Podsetimo, na kraju koncerta koji je održans sinoć, Aleksandra je na kolenima zaplakala pred mnogobrojnom publikom, nakon čega im se obratila veoma emotivnim rečima kojima je pokušala da objasni koliko ovo znači za nju.

- Volim vas najviše na svetu. Hvala vam za ovaj osećaj, ja ovo nikada neću moći da objasnim. Ništa slično nisam osetila u životu, kao da će srce da mi iskoči. Dragi moji, najdraži, ja se nadam da ste uživali večeras, meni je bilo nestvarano, volela bih da ova noć traje zauvek - poručila je Aleksandra, pa dodala:

Aleksandra Prijović, koncert
foto: Live Production

- Želim da vam se zahvalim još jednom za sve ove godine podrške i ljubavi, jer zaista bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala vam što ste bili večeras, a sutra se družimo opet. Volim vas najviše, hvala Beograde.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

00:04

Aleksandra Prijović umalo pala na koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track