KOPALA JE KUKURUZ DA ZARADI ZA HRANU! Supruga Saše Popovića živi kao kraljica, a nekad je sklapala kraj s krajem: SVI DETALJI
Foto: Dragan Kadić

pre svoje muzičke karijere živela veoma teško.

KOPALA JE KUKURUZ DA ZARADI ZA HRANU! Supruga Saše Popovića živi kao kraljica, a nekad je sklapala kraj s krajem: SVI DETALJI

Stars -

Pevačica Suzana Jovanović nikada nije krila svoju prošlost. Iako danas živi u luksuzu i bogatstvu, ona je pre svoje muzičke karijere živela veoma teško.

Suzana potiče iz radničke porodice i često ističe da ju je to formiralo u ličonst kakva je sada.

U njenom detinjstvu i tokom odrastanja za celu porodicu zarađivao je samo njen otac, a i ona sama je često brala jabuke i trešnje za dnevnicu, sa roditeljima je kopala kukuruz, a odeću je kupovala na buvljaku.

Suzana Jovanović
foto: Printscreen Magazin In

Kasnije, kada je dovoljno odrasla, počela je da peva i svojim glasom zarađuje za sebe i porodicu. Suzana je uvek bila skromna. Od honorara uvek je imala za hleb i nešto najosnovnije, a živela je sa sinom u garsonjerici u Mirijevu.

Njen život se promenio kada je upoznala Sašu Popovića. Pevačica danas uživa u ogromnom materijalnom bogatsvu, a težak finansijski period je ostavila iza sebe.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Dragan Kadić

- Morate da budete mentalno jaki i da prihvatite život u tom trenutku onakav kakav jeste. Teško jeste, ali postoji način uvek da sebi olakšaš te muke - ispričala je ona jednom prilikom, prenosi pomenut magazin.

Saša je Suzaninog sina iz prvog braka prihvatio kao svoje dete i nikada ga nije razdvajao od njihove ćerke Aleksandre. Danas im život liči na bajku.

Kurir.rs/Story

Bonus video:

01:01

POZVAO SAM GA JER JE PRIČAO NAJGORE O MENI Saša Popović o Đorđu Davidu: Malo ko zna za ovaj detalj u njegovom životu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track