BRUTALNO SKUPA PRIJA! Na stajlinge u Areni pukla ko niko nikad! Za Mekvin dala 53.000€, a ovoliko je dala za ručno šivene haljine
Foto: Petar Aleksić, Live Production, Antonio Ahel/ATAImages

bogato

BRUTALNO SKUPA PRIJA! Na stajlinge u Areni pukla ko niko nikad! Za Mekvin dala 53.000€, a ovoliko je dala za ručno šivene haljine

Stars -

Aleksandra Prijović treći dan zaredom peva pred beogradskom publikom u Areni, a tim povodom izabrala je stajlinge o kojima će se definitivno pričati.

Prija se prvo pojavila u čipkastoj crvenoj haljini, koja je šivena po meri. Potom se presvukla u crno kožno rok izdanje, proznatog britanskog brenda Aleksander Mekvin, za koji je dala 9.000 evra. Naime, ova kombinacija se sastojala crne kožne suknje sa velikim prorezom od 5.900 evra, koji je ukombinovala sa crnim kožnim topom za koji je iskeširala 2.000 i čizmicama od 1.500 evra, koje su se Priji baš svidele jer ih je nosila i na prvom koncertu.

1 / 5 Foto: Kurir

Pevačici je po svemu sudeći Aleksander Mekvin omiljeni dizajner, te se tako nakon kožnog kompleta, na bini pojavila u crnom odelu ove dizajnerke kuće, kao što je to bio slučaj i prethodne dve večeri. Ovog puta akcenat je bio na sakou sa prorezima čija je cena tričavih 3.200 evra, dok su pantalone 1.390 evra. Dakle, za ovu kombinaciju Prija je "pukla" samo 4.590 evra.

1 / 9 Foto: Kurir

I prethodne večeri, Prija je najpre svojoj publici zapevala u ručno šivenoj haljini po meri, a zatim je takođe odabrala dva autfita Aleksander Mekvin. Najpre, crveno rok kožno izdanje - suknju i top, za koje je izdvojila malo više od 7.000 evra, a uz ovu kombinaciju imala je i crne čizme istog brenda koje koštaju 1.700 evra. Te večeri šou je “ukrao” njen sako sa metalik detaljima i srebrnim aplikacijama od neverovatnih 16.500 evra i pantalona od 1.390 evra.

1 / 8 Foto: Live Production

Prvi od tri koncerta je takođe započela u haljini u boji zlata i žutom satenskom suknjom, koju je posle skinula. Nakon haljine, opet je "uskočila" u Mekvina. Najpre u crnu kožnu haljinu sa zanimljivim okovratnikom od 6.650 evra i čizmicama od 1.600 evra, a noć je završila u belom odelu sa zanimljivom aplikacijom istog dizajnera od 4.100 evra.

Kada se sve sabere, cena svih ovih Aleksander Mekvin autfita sa sve tri večeri, dolazimo do cifre da je Prijovićeva samo za njih dala nešto malo manje od 53.000 evra, ne računajući skupocene materijale za 3 haljine koje su joj rađene po meri i čija cena može ići i do 15.000 evra.

Aleksandra Prijović
foto: Printscreen

Inače, ono što je zanimljivo je da je juče na Pariskoj nedelji mode upravo održana Mekvin revija i to poslednja na čelu sa Sarom Barton kao kreativnom direktorkom na njenom čelu, koja je nedavno odlučila da se povlači iz te kuće na kojoj je nasledila pokojnog dizajnera.

kurir.rs/A.P.

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja