Najnovije vesti

DRUGA ŽENA BORE ČORBE 26 GODINA MLAĐA OD NJEGA, A TREĆA ČAK 28! Ne zna se koja je lepša, a evo čega se sve ODREKAO zbog Dubravke
Foto: Aleksandra Ignjatović

DRUGA ŽENA BORE ČORBE 26 GODINA MLAĐA OD NJEGA, A TREĆA ČAK 28! Ne zna se koja je lepša, a evo čega se sve ODREKAO zbog Dubravke

Stars -

Nakon što su mnogi mislili da je Bora Đorđević raskrstio sa bračnim životom nakon prvog razvoda, pevač se iznenada zaljubio u izvesnu Aleksandru i ona je 2010. godine postala njegova druga supruga.

Bora i Aleksandra
Bora i Aleksandra foto: Nebojša Mandić

Ipak, ispostavilo se da u ovom braku Bora neće pronaći sreću te se par razveo 2014. godine. Lepa Aleksandra, koja je 26 godina mlađa od pevača, tada je Bori poželela više uspeha u novoj ljubavi.

- Istina je da smo se razveli. To nije ništa čudno, ljudi se svakodnevno razvode. Nema potrebe pričati o tome više. Bori želim sve najbolje i mnogo sreće sa novom devojkom - rekla je Aleksandra svojevremeno.

Dubravka i Bora, venčanje na grčkom ostrvu Santorini
Dubravka i Bora, venčanje na grčkom ostrvu Santorinifoto: Privatna Arhiva

Bora ni posle svega nije izgubio veru u ljubav te je u svoj život pustio lepu Dubravka, a njegova današanja, treća i, kako roker kaže, poslednja supruga porušila je sva pravila koja je imao i promenila njegovu svakodnevicu.

Muzičar se zbog ljubavi sa 28 mlađom i atraktivnom Slovenkom preselio u Ljubljanu, a venčali su se u maju 2016. na grčkom ostrvu Santorini.

Bora Đorđević i Dubravka
Bora Đorđević i Dubravkafoto: Privatna Arhiva

- Bacio sam sidro u mirnoj Ljubljani i mnogo mi je lepo sa Dubravkom, ženom koju volim. Ima li veće sreće nego voleti i biti voljen. I što je najlepše, moja poslednja ljubav prihvatila je da se uda za mene. Ona će biti mlada, a ja staroženja, tako me s pravom nazvala. Venčali smo se 25. maja, na Dan mladosti, u Grčkoj na Santoriniju - rekao je muzičar svojevremeno.

- Knjigu sam posvetio supruzi. Smatram da žene najbolje inspirišu umetnike, a posebno žena koja je pored mene. Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim - ispričao je tada Bora za "Story" i dodao da je Dubravki draže da privatnost sačuvaju za sebe.

- Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost - rekao je roker.

kurir.rs/blic

Bonus video:

05:20

KONCERT RIBLJE ČORBE U ČAST ALEKSIĆA! Bora Đorđević obratio se publici na TAŠU: Hvala što ste došli, pevaćemo Mišine pesme!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja