ON JE SVE VREME U ARENI BIO U PRIJINOJ SENCI Majka Filipa Živojinovića objavila sad njegovu sliku, obratila mu se dirljivim rečima
Foto: Damir Dervišagić

ON JE SVE VREME U ARENI BIO U PRIJINOJ SENCI Majka Filipa Živojinovića objavila sad njegovu sliku, obratila mu se dirljivim rečima

Stars -

Majka Filipa Živojinovića objavila njegovu sliku iz Arene i dirljivim komentarom pokazala koliko je ponosna.

Zorica Nakić pratila je sva tri koncerta snajke Aleksandre Prijović i bila joj velika podrška. Na svom Instagram profilu delila je najlepše trenutke sa Prijom, unukom Aleksandrom, a sada je podelila i fotografiju svog sina, u trenutku dok fokusirano radi na koncertu i vodi računa da svaki detalj bude kako treba.

Zorica Nakić
foto: Printscreen

Upravo zbog toga i nismo imali priliku da Živojinovića vidimo u publici ili na crvenom tepihu jer je vredno radio, a ovu sliku zabeležio je naš fotograf.

- Čestitam! Učunio si me veoma ponosnom - napisala je Zorica i označila svog sina u objavi.

Inače, Zorica Nakić je komentarisala uspeh njene snajke Aleksandre Prijović.

Zorica smatra da je Prija zaslužila ovoliki uspeh i ne krije da su svi bili iznenađeni kada su čuli da je otvorila prodaju karata i za treću Arenu.

- Neverica, oduševljenje. Ona je devojka koja je vredno radila i koja je zaslužila sve ovo. Nije bilo nešto neočekivano, ali tri Arene... Presrećni smo, ponosni - rekla je ona.

kurir.rs/telegraf

Bonus video:

01:11

Aleksandra Prijović se obratila publici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track