OVO NISTE VIDELI U ARENI! Brena držala lekciju Filipu, a Blaško nije ispuštao Priju iz vida! EKSKLUZIVNI PAPARACO
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

HIT FOTKE

OVO NISTE VIDELI U ARENI! Brena držala lekciju Filipu, a Blaško nije ispuštao Priju iz vida! EKSKLUZIVNI PAPARACO

Stars -

O tri koncerta Aleksandre Prijović u Beogradskoj areni, na kojima je okupila oko 50.000 ljudi, još se priča.

Dok su region obišle fotografije s koncerata, kao i Aleksandrini spektakularni autfiti, za koje je iskeširala najmanje 70.000 evra, naš paparaco je tokom druge večeri fotografisao nekoliko zanimljivih situacija i to u trenucima dok je pevačica bila na bini.

Aleksandra Prijović, Koncert, Borka Mihajlović
foto: Privatna Arhiva

Glavni akteri su Lepa Brena, kao i Prijin suprug Filip Živojinović i njen menadžer Danijel Blažić Blaško, koji su prethodnih nedelja bili u središtu navodnog skandala na proslavi punoletstva ćerke Ace Pejovića, kada je došlo do žestoke svađe između bračnih partnera, a sve zbog navodne Filipove ljubomore jer je Aleksandru optužio da ga vara upravo s Blaškom.

Filip Živojinović
foto: Kurir

Na prvoj fotografiji može se videti Lepa Brena, koja je čekala svoj red kako bi se Aleksandri pridružila na bini kao specijalna gošća. Ona je vreme u bekstejdžu provela upravo s Filipom, s kojim je sedela za stolom i nešto mu objašnjavala i to u vrlo ozbiljnom tonu. Filip ju je pažljivo slušao, a Brena je sve vreme gestikulirala, tako da, po svemu sudeći, tema nije bila nimalo naivna.

Filip Živojinović
foto: Kurir

Za to vreme, Prijin menadžer Blaško je bio u neposrednoj blizini bine i neprestano je posmatrao Aleksandru dok je izvodila svoje hitove. Blaško joj se prvi našao i pri ruci dok je silazila s bine i odlazila u garderobu kako bi se presvukla, a zatim ju je sa još nekoliko ljudi i dopratio do scene, dok su drugi gosti izvodili svoje hitove.

Aleksandra Prijović
foto: Live Production

Inače, u medijima se pojavila samo jedna zajednička slika Prije i Filipa iz Arene i to upravo sa druge večeri, kada smo uslikali i Brenu i Filipa, koji je sve vreme koncerta bio u produkciji kako bi se pobrinuo da sve prođe bez greške.

Bračni partneri su tako nasmejani pozirali pored Brenine prijateljice Kate.

Filip Živojinović
foto: Printscreen/Instagram

- Od istoka do zapada, drugi dan. Bravo - napisala je Kata u opisu slike. Aleksandra je Katu držala čvrsto za ruku, a sudeći po njihovim osmesima, sve je i te kako išlo po planu.

Naslovna
foto: Kurir

Kurir.rs/E.K.

Bonus video:

02:43

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track