POSLE STANIJE SRCE MU UKRALA BALERINA! Maneken uhvaćen u javnosti nakon mnogo godina: Ovo je nova devojka Filipa Panajotovića FOTO
Foto: Printscreen Instagram

otkrivamo

POSLE STANIJE SRCE MU UKRALA BALERINA! Maneken uhvaćen u javnosti nakon mnogo godina: Ovo je nova devojka Filipa Panajotovića FOTO

Stars -

Filip Panajotović proslavio se učešćem u rijaliti šou "Farma" pre više od decenije, a nakon toga njegovu popularnost održavala je veza sa Stanijom Dobrojević.

Filip Panajotović
foto: Damir Dervišagić

Posle kraha ljubavi sa starletom maneken se povukao iz javnosti i o njegovom privatnom i poslovnom životu se ništa nije znalo sve do sada. Ekipa Kurira došla je do informacije čime se sada bavi maneken kao i ko je devojka koja je osvojila njegovo srce nakon Stanije.

1 / 10 Foto: Damir Dervišagić

- Filip je u međuvremenu završio master studije marketinga i trgovine. Pokrenuo je i svoj privatni biznis i vlasnik je fabrike za proizvodnju čokoladnog krema. Živi u Pančevu, gde živi i njegova devojka, Tatjana Tatić koja je prima balerina Narodnog pozorišta u Beogradu, i u vezi su deset meseci. - rekao je izvor pa dodao:

- Panajotović nije ponosan na učešće u rijaliti programu, pa bi taj deo prošlosti rado izbrisao. - izjavio je on.

Balerina je sinoć imala nastup u Narodnom pozorištu, a Filip je došao kao podrška pa joj je na kraju njenog nastupa poklonio plišanu igračku, a na fotografijama se može videti da je par srećan u ljubavi.

Filip Panajotović
foto: Printscreen

Manken je i dalje veoma zgodan i fizički se nije puno promenio.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track