"NISAM ODGOVORAN ZA NJEN IZGLED NA PRIJINOM KONCERTU" Bivši saradnik Lepe Brene PROGOVORIO o prekidu saradnje s pevačicom
Foto: Kurir

"NISAM ODGOVORAN ZA NJEN IZGLED NA PRIJINOM KONCERTU" Bivši saradnik Lepe Brene PROGOVORIO o prekidu saradnje s pevačicom

Stars -

Pevačica Lepa Brena oduševila je publiku kada se pojavila na drugom velikom koncertu snajke Aleksandre Prijović u Štark Areni.

Brena i Aleksandra zajedno su zapevale numeru "Poželi sreću drugima", nakon čega su ih savladale emocije, pa su se zagrlile i zaplakale.

Jugoslovenska zvezda je za ovu priliku izabrala ekstravagantni autfit, a nosila je i nisku, otmenu punđu, kao i posebnu kreaciju u vidu šešira ili kape.

Na društvenim mrežama sada se oglasio Brenin bivši frizer i šminker, kojeg su mnogi pitali da li je baš on bio zadužen za njen izgled na koncertu, a Dušan Petković je otkrio da je sa pevačicom prekinuo saradnju.

Dušan Petković
foto: Printscreen

- Evo odgovora na stotine pitanja koja ste mi postavili. Ja nisam odgovoran za izgled Lepe Brene na koncertu Aleksandre Prijović. Brena ima nove saradnike, mlađe, inovativnije. A da li su bolji, procenite sami - napisao je bivši saradnik Lepe Brene.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:55

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track