PRVI GLAS: Kikbokserka sredila žiri i ide dalje
Foto: Prva Tv

PRVI GLAS: Kikbokserka sredila žiri i ide dalje

Stars -
Ni sa jednom od dve izabrane pesme, stranom „I am a women in love" i domaćom „Negativ" od Tijane Dapčević, nije do kraja impresionirala žiri, ali je dobila šansu za novi krug kako bi pokazala da može da bude mnogo bolja.

Potraga za Prvim glasom Srbije je nastavljena. Kandidati koji jurišaju na prestižnu muzičku nagradu smenjivali su se na sceni, dok je tročlani žiri ponovo imao težak zadatak da uprkos tremi, muzičkom ukusu, lošem stajlingu, nastupu ili danu prepozna pravi pevački potencijal. Kao i obično upoznali smo prave talente, ali i one koji su samo mislili da znaju da pevaju.

Kikbokserka iz Subotice Tijana Petrović peva od svoje 16-te godine. Smatra da je svakoj ženi potrebno da bude fizički spremna, a nju kada bi neko iznervirao mogao bi da računa da bi ga „savila kao perecu". Ni sa jednom od dve izabrane pesme, stranom „I am a women in love" i domaćom „Negativ" od Tijane Dapčević, nije do kraja impresionirala žiri, ali je dobila šansu za novi krug kako bi pokazala da može da bude mnogo bolja. Zanimljiva frizura, šareni stajling skrenuli su pažnju žiriju na Bojana Nikoličina koji je stigao iz Srbobrana. On se pohvalio svojom specijalno osmišljenom muzičkom lestvicom na glavi, ali nažalost nije mogao i pesmom. Žiri je jednoglasno konstatovao da mu izmakne tlo pod nogama i toplo preporučio da pod hitno pronađe nešto drugo čime će da se bavi. Na bini je bio i Vladan Janković iz Niša , takođe jedna ekscentična pojava sa cilindrom na glavi i obučen u frak, koga je Vlado doživljavao kao Mandraka. Vladan je objasnio da voli 20-te i 30-te godine, romantiku i uopšte stare stvari. Za nastup, imidž, dobrodušnost dobio je pohvale, ali je za pevanje pobrao samo crvene glasove. I njemu su posavetovali da se okrene drugom zanimanju, možda dizajnu. Iz Kosovske Mitrovice je došla vrlo mlada Nevena Božović koja studira na muzičkoj akademij i zna da svojom pesmom dopire do srca ljudi. Jedna pesma, ovog puta Vitni Hjuston „All the men that I need", bila je dovoljna da oduševi žiri, i da Aleksandra u svoju svesku zabeleži „ona ima sve". Još jedan nastup vrlo mladog momka Denisa Ibrahimovića Iz Niša bio je besprekoran. Iako mu je Aleksandra zamerila što je na audiciju došao u bermudama, pop pesma Saše Kovačevića i jedan narodnjak odveli su ga u drugi krug takmičenja. I Pekar Sretko Stevanović poželeo je da pokaže da ume da peva. Njegove interpretacije bile su daleko od dobrih, ali s obzirom da je Sretko bio vrlo raspoložen i zabavan, Vlado ga je zamolio da otpeva nekoliko refrena. Na putu za crnu jamu, Mare mu je rekao da će se videti na pecivu. Najveći tremaroš ovog puta bila je osamnaestogodišnja Ena Čavić Novog Pazara. Pevanje je njena ljubav, ali priznala je da joj nedostaje samopouzdanje i da bi joj priznanje žirija u tome pomoglo. Izabrala je teške i zahtevne pesme od Nine Badrić i Bijonse, pa je i trema došla do izražaja. Ipak, žiri je prepoznao lepotu njene boje glasa, i posavetovao je da poradi na tehnici do naredne runde.

http://www.youtube.com/watch?v=b2FMGDjs1QQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track