SVE ŠTO JE NENORMALNO SAD JE U TRENDU! Goca Lazarević ZAGRMELA na popularnu muziku: To je sve tuc tuc! Nije poštedela ni PUBLIKU!
Foto: Kurir televizija

STARS

SVE ŠTO JE NENORMALNO SAD JE U TRENDU! Goca Lazarević ZAGRMELA na popularnu muziku: To je sve tuc tuc! Nije poštedela ni PUBLIKU!

Stars -

Popularna pevačica Goca Lazarević uskoro proslavlja 50 godina svoje karijere, a na tom putu prošla je sito i rešeto. Za savremene popularne izvođače tj. muziku koju oni izvode nije imala reči hvale:

- Sve što je nenormalno je sada u trendu. To je tako, bez uvrede. Možda će reći ona je stara pa sad tako priča, ali neka kažu šta hoće.

02:59

SVE ŠTO JE NENORMALNO SAD JE U TRENDU! Goca Lazarević oplela po savremenoj muzici i publici: Piju Red Bul i DA NE PRIČAM ŠTA JOŠ!

Okarakterisala je popularnu muziku kao suviše bučnu i brzu:

- Otkad znam za sebe pevam. Ne da ne volim muziku, ali to je sada sve tako ubrzano, bučno. Da bi svoje pesme pevali mi moramo da ih ubrzamo za jednu trećinu da bi publika obratila pažnju. Oni piju red bul, neću dalje da pričam šta još i oni su brzi Miki, samo tuc tuc.

Kaže da nije neko ko juri trendove:

- Da vam kažem oni žive u tom trendu, a ja nikada nisam jurila trendove. Zamislite sad Goca Lazarević da repuje? Ja imam publiku koja je navikla na mene.Ono što vam serviraju mi prihvatamo. Ja ne prihvatam. Ja volim rep kada je tematski obrađen i kada govore jasno i ne mnogo brzo, da razumem o čemu govore.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

03:28

GOCA LAZAREVIĆ PROGOVORILA O SVOM NAJVEĆEM POROKU na kojem joj zameraju deca! U vreme Vidovdana bilo je na desetine mladića...

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track