FAN ZORICE BRUNCLIK NASLIKAO NJEN LIK NA KUĆI! Opčinjen pevačicom od detinjstva: Nosio sam joj poklone, ali sam samo Kemiša video!
Foto: Kurir, Damir Dervišagić

vatreni fan

FAN ZORICE BRUNCLIK NASLIKAO NJEN LIK NA KUĆI! Opčinjen pevačicom od detinjstva: Nosio sam joj poklone, ali sam samo Kemiša video!

Stars -

Saša Ilić iz Pinosave oduševljen je likom i delom Zorice Brunclik još od svoje sedme godine, toliko da je čak njen portret naslikao na fasadi kuće! Kad je to uradio ubrzo je postao hit na mrežama i vest o Sašinom potezu proširila se regionom.

Odakle tolika ljubav i poštovanje prema Zorici Brunclik?

- Od sedme godine. Nemam poseban razlog zašto je toliko volim, od samog početka to je nešto neobjašnjivo. Kao mali gledao sam je na TV i eto pesma po pesma i dan-danas ta ljubav traje. Predivna majka, predivna žena, predivna pevačica, šta drugo da kažem.

Zorica Brunclik
foto: Kuća u Pinosavi sa likom Zorice Brunclik

Kako ste došli na ideju da naslikate njen lik na kući?

- Jedno veče kad smo završili fasadu sedim ja ispred kuće, gledam i sve mi nešto prazno. Onako pripit, razmišljam i kažem sebi ma ide Zorica. Nazvao sam jednog dečka koji se bavim crtanjem, dogovorili se i to je za tri dana bilo gotovo. I nije kraj ovde, na proleće radim isto ovako samo sa drugom slikom u dnevnoj sobi. Biće veća i još lepša.

Zasto baš ova slika?

- Eto ne znam ni sam. Ta je među prvima izašla kad sam gledao i eto tako ostala ova slika.

Sta kažu prolaznici, komšije?

- Neki se čude, neki su oduševljeni, ali tako slikaju, gledaju. Komšije samo ne mogu da se naviknu što po ceo dan slušaju Zoricu, sad je još rano da bih pustio muziku, ali često mi kažu "Aman, bre, čoveče umeš li ti nešto drugo da slušaš?".

Zorica Brunclik
foto: Kuća u Pinosavi sa likom Zorice Brunclik

Da li ste se upoznali sa Zoricom?

- Jesam, prošle godine na Tašmajdanu na njenom koncert. Bio Sam u VIP- u, mnogo nas je lepo ugostila, i obećala je da će doći, ali verovatno zbog obaveza nije stigla. Ranijih godina sam često išao ispred njene kuće i nosio poklone, međutim nikad nju nisam video, ali Kemiša jesam i njemu sam davao poklone.

Zorica Brunclik
foto: Kuća u Pinosavi sa likom Zorice Brunclik

Šta vaša porodica kaže na vašu ljubav prema pevačici?

- Nema ko da me pita sam sam. Ali ranije dok mi je brat bio živ, ja sam tad bio pod Ostrogom, a Zorica na "Farmi". Brat je morao svakog dana da mi javlja šta se dešava i da nije možda Zorica ispala.

Koja je vaša omiljena pesma od Zorice?

- Sve. Ali eto "Ne dam ovo malo duše" me podseća na pokojnu majku pa možda ta pesma, eto. Ali sve volim i sve slušam.

Kurir.rs/ M. Jović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja