PRIJA ZA NOVU GODINU UZIMA 100.000 EVRA! Posle tri Arene drastično joj skočila cena! Postala najplaćenija pevačica, stigla i Cecu
Foto: Petar Aleksić

niže uspehe

PRIJA ZA NOVU GODINU UZIMA 100.000 EVRA! Posle tri Arene drastično joj skočila cena! Postala najplaćenija pevačica, stigla i Cecu

Stars -

Aleksandra Prijović postala je najplaćenija pevačica s ovih prostora nakon tri koncerta u beogradskoj Areni.

Aleksandra Prijović, Koncert, Borka Mihajlović
foto: Kurir

Ona se, kako tvrde izvori koji se bave zakazivanjem nastupa, izjednačila sa novogodišnjim honorarom sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Prija će u najluđoj noći zaraditi čak 100.000 evra, koliko uzima i njena koleginica, a od muškaraca tim honorarom mogu da se pohvale samo Zdravko Čolić i Dino Merlin.

Inače, Prijovićkina ranija cena za novogodišnji nastup bila je 50.000 evra, što govori da je posle tri spektakla na kojem ju je slušalo i gledalo blizu 60.000 ljudi duplirala svoj honorar. Ona će 2024. godinu dočekati radno u Beogradu.

I za ove "obične" vikend nastupe njena cena je skočila. Do sada je bila plaćena između 15.000 i 20.000 evra po nastupu, a sada je cena od 25.000 do 30.000 evra za veče.

Aleksandra Prijović, Koncert
foto: Petar Aleksić

Prijovićka nije zaludela samo beogradsku publiku. Za njom vlada pomama na prostoru cele bivše Jugoslavije. Vole je i u Hrvatskoj, pa će i u Zagrebu održati čak četiri koncerta u tamošnjoj areni. Za poslednji koncert u nizu karte su planule za 24 sata. Ona je zakazala i velike koncerte u sarajevskoj "Zetri" i tuzlanskom "Mejdanu", a otvorila je i drugi "Čair" u Nišu.

Prija je prva pevačica koja je potekla u "Zvezdama Granda" koja je održala koncert u Štark Areni.

Kurir

Bonus video:

02:43

Aleksandra Prijović treći koncert u Areni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja