IVANU BOOM OSTAVIO DEČKO, ONA U PROBLEMU: Pomagao joj, plaćao skup život pevačice a sada ona mora sve SAMA! Ovo su DETALJI raskida
Foto: Profimedia

otkrivamo

IVANU BOOM OSTAVIO DEČKO, ONA U PROBLEMU: Pomagao joj, plaćao skup život pevačice a sada ona mora sve SAMA! Ovo su DETALJI raskida

Stars -

Ivana Nikolić, bivša uraganka, kako Kurir saznaje, odnedavno je slobodna devojka. Iako je pevačica izbegavala da priča o svom dečku i ljubavnom životu, pa se tako nije ni otkrilo ko je on, izvor blizak Nikolićki nam je rekao da je Ivana sada u panici jer joj je nekadašnji partner dosta pomagao u njenoj solo karijeri.

- Ivana je pre više od dva meseca prekinula dugogodišnju vezu i otad je u ozbiljnoj frci. Otkazala je PR menadžera, otkazala je plesače i uopšte ne zna šta će dalje s obzirom na to da od honorara od nastupa ima taman da pokrije najosnovnije troškove. Poslednji spot koji je snimala bio je s minimalno ulaganja, i to je jedva uspela. - rekao je izvor, pa nastavio:

Ivana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

- Dovela je igračice iz svoje grupe iz Niša, koje su joj napravile koreografiju za džabe. Sad je stala i ne zna gde će. Odlučna je u tome da ga ne zove i samo govori kako će se sama za sve snaći. Nema u planu da prekine karijeru jer je ovo stvarno njen san, ali nastupi su joj sve slabije posećeni. Ono što joj je još problem jeste što više na nastupima ne može da se vozi u skupocenom automobilu, kako je to ranije bilo, jer ju je upravo taj dečko vozikao gde god je htela - rekao je izvor blizak pevačici.

Ivana Nikolić
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Nikolićka je stekla popularnost pre šest godina, kada je postala jedna od članica najpoznatije ženske grupe Hurricane, koja je posle petogodišnje saradnje prestala da postoji u originalnoj postavi.

Kurir.rs.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja