"ČOVEK OD REČI I DUŠE" Sloba Radanović otišao kod porodice sa JEZIVOM životnom pričom i ono što im je rekao će se prepričavati!
Foto: Printscreen

VIDEO

"ČOVEK OD REČI I DUŠE" Sloba Radanović otišao kod porodice sa JEZIVOM životnom pričom i ono što im je rekao će se prepričavati!

Stars -

Teška sudbina porodice Novaković iz Bijeljine potresla je region nakon što je humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" objavila njihovu životnu priču.

Oni žive u veoma teškim uslovima, a porodicu čine roditelji i troje odrasle dece sa poteškoćama u razvoju. Ipak, uprkos svemu, njihova lica krase osmesi, a ovog puta pevač Sloba Radanović bio je zadužen za njihovu radost.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

Pevač je obišao porodicu Novaković i saopštio im je da je novac za renoviranje njihove kuće skupljen i da će uskoro početi obnova njihovog doma. Najstariji sin Ljubiša bio je najviše oduševljen Slobinim dolaskom, pa su zajedno i zapevali.

- Evo ko će da mi peva na svadbi. Čovek od reči i duše. Samo se nadam da se kuća opremi - rekao mu je Ljubiša.

Sloba Radanović
foto: Printscreen

- Bože zdravlja, pevaću ti, evo ruke. To će sve da se reši. Novac je skupljen, uskoro treba da krenu radovi, nema šta više da se nadaš, to je sigurno - rekao je Sloba sa osmehom na licu.

Njih dvojica su potom otišli i u šoping, a Ljubiša je zamolio Slobu i da popiju kafu u kafiću, što je Radanović sa zadovoljstvom prihvatio.

Ovaj Slobin gest oduševio je sve, te su se nizali komentari ispod objavljenog videa na Instagramu.

"Bravo, kralju", "Nije teško biti čovek", "Slobo, jesi legenda", "Ljudina, srce ogromno kao planina", "Ovo pokazuje koliko naše malo nekome znači mnogo..."

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

00:24

Sloba Radanović u Subotici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja