EVO KAKO SE MILAN STANKOVIĆ OPORAVLJA! Završio na klinici pa se vratio u manastir, objavio snimak koja mu HRANI dušu
Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

duhovnost

EVO KAKO SE MILAN STANKOVIĆ OPORAVLJA! Završio na klinici pa se vratio u manastir, objavio snimak koja mu HRANI dušu

Stars -

Pevač Milan Stanković već neko vreme boravi u manastiru Hilandar u Grčkoj i potpuno se posvetio duhovnom životu.

00:07

Evo kako se oporavlja Milan Stanković

Iako su mnogi mislili da je zbog svega digao ruke od duhovnog života i crkve, istina je potpuno drugačija. Kako je Kurir ekskluzivno pisao, Milan ne samo da se nije razočarao što ovog leta nije postao iskušenik u manastiru Podmaine već je od pre nekoliko nedelja postao i student teologije na čuvenoj crkvenoj akademiji Atonijada na Svetoj Gori, gde se trenutno nalazi.

Milan Stanković
foto: Printscreen

On je nedavno objavio na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako prima infuziju. Nije poznato zašto mu je bila potrebna medicinska pomoć, ali sada je objavio video i pokazao kako se oporavlja, uz spokoj Hilandara.

Milan Stanković
foto: Printscreen

Podsetimo, Stanković je trebalo da obuče mantiju i da se zamonaši, ali je odbijen, a onda je nakon toga isplivao njegov snimak sa jedne svadbe na kojoj se latio mikrofona i zapevao. Njegovo pojavljivanje je izazvalo opšti delirijum kod svatova. Pevač je uzeo mikrofon u ruke posle višegodišnje pauze, a boravak u manastiru nije uticao na njegov glas, pa je tako prema rečima upućenih sa lica mesta, raspametio sve izvođenjem nekoliko pesama, među kojima je i pesma Zdravka Čolića “Mjerkam te, mjerkam”, kojom je atmosferu doveo do vrhunca.

kurir.rs

Bonus video:

00:18

Milan Stanković posle manastira zapevao na svadbi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track