MILJANA KULIĆ 13 DANA IMALA VISOKU TEMERATURU! Hodala po Šimanovcima kao MUMIJA, a evo ko joj je najviše pomogao (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

MILJANA KULIĆ 13 DANA IMALA VISOKU TEMERATURU! Hodala po Šimanovcima kao MUMIJA, a evo ko joj je najviše pomogao (FOTO)

Stars -

Miljana Kulić i Uroš Stanić definitivno važe za jedne od najkontroverznijih učesnika. Miljana, kao iskusna veteranka, i Uroš koji je postao glavna tema svih ćoškova i razgovora, brzo su razvili prijateljstvo i savez, te se u nekoliko navrata zajedno suprotstavili Lepom Mići i Mileni Kačavendi, kao i ostalim cimerima.

Ipak, u poslednje vreme se ne druže. Stoga su gledaoci odlučili da u emisiji "Pitanja gledalaca" saznaju istinu i razlog njihovog naprasnog razdvajanja.

Miljana Kulić
foto: Printscreen

- Ne družim se ni više ni manje nego pre sa Urošem. Poslednjih 13 dana bilo mi je jako loše, imala sam temperaturu. Nisam se družila ni sa kim. Od juče nemam temperaturu. Do juče sam šetala kao mumija, kao "luda nasta", hodala sam sa peškirom... Takođe, imala sam dodatni strah jer nikada pre nisam imala toliko dana temperaturu. Nisam bila svoja, stoga se nisma družila sa Urošem. Ja sam se sada vratila u rijaliti. Sa Urošem ću da se družim sve dok mi bude odgovarao, i ja njemu odgovarala - rekla je Miljana.

- Da, Miljana je imala temperturu 13 dana, ja sam je razumeo - smatra Uroš.

- Pa, što joj nisi pomagao ti si ipak zdravstveni radnik - pitao je voditelj.

- Pa, pomagao sam joj. Miljana mi mnogo znači i volim je - istakao je Stanić, a onda je zajedno sa Kulićevom doneo odluku da se zagrle i da jednom zauvek zaustave priče da se ne vole.

kurir.rs

Bonus video:

02:29

Milena Kačavenda i Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track