EVO U KAKVOM SU ZAISTA ODNOSU TARA SIMOV I DANILO! Pričalo se da su stavili TAČKU, a sad isplivala PRAVA slika!
Foto: Nemanja Nikolić, Printscreen Instagram

NJIHOV ODNOS INTRIGIRA SVE

EVO U KAKVOM SU ZAISTA ODNOSU TARA SIMOV I DANILO! Pričalo se da su stavili TAČKU, a sad isplivala PRAVA slika!

Stars -

Otkada su prebrodili razne probleme i turbulencije u odnosu, Tari Simov i njenom partneru Danilu Raičević u ljubavnom životu, o čemu svedoče nove objave na društvenoj mreži Instagram.

S obzirom da Simova jako vodi računa o svom fizičkom izgledu, sada je objavila momenat iz teretane sa svojom jačom polovinom, te pokazala da zajedno treniraju i da se ne odvajaju jedno od drugo.

Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

Simova je pauzu u teretani iskoristila kako bi podelila par zanimljivih trenutaka sa Danilom, te su pali i zagrljaji i poljupci, a sudeći po fotografijama, Simova je ubrzo nakon porođaja dovela liniju do savršenstva, te odlično izgleda.

Tara Simov
foto: Printscreen Instagram

- Gospođa koskica i gospodin međed. - napisala je duhovito Simova uz njihovu fotografiju.

Inače, Tara je svojevremeno otkrila i kako se slaže sa Danilovom porodicom i da li joj nedostaje prestonica s obzirom da se preselila kod njih u Niš.

- U Nišu je super, volim što je malo manje glasno nego u Beogradu, ali opet mi nedostaje ta gungula. Obično kada sam ja u gunguli ja sam mirna, a kada je oko mene mirno ja ne znam šta ću, to je problem. Imam i suviše slobodnog vremena, na pretek. Danilova porodica je mnogo ažurna što se tiče bebe. Stalno nam sede u kući, hoće da vide bebu, da budu tu, da pomognu... Ipak, uglavnom i slobodno vreme provodim sa bebom - istakla je Tara Simov za domaće medije.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track