SRCE JE MOJE, VIOLINA, ŠTO JE DIRAŠ KADA NE ZNAŠ DA SVIRAŠ! Ksenija Knežević i Ivan Gajić razvalili pevanjem u emisiji (VIDEO)
Foto: Printscreen/Kurir TV

KURIR TV

SRCE JE MOJE, VIOLINA, ŠTO JE DIRAŠ KADA NE ZNAŠ DA SVIRAŠ! Ksenija Knežević i Ivan Gajić razvalili pevanjem u emisiji (VIDEO)

Stars -

Pevačica Ksenija Knežević gostovala je kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije gde se govorila mnogih privatnih stvari iz života.

Ona se tokom emisije dotakla i pesama koje radi i koje prolaze kod publike, pa ju je voditelj pitao da li bi mogla da iznese neku narodnu pesmu.

Kurir televizija
foto: Kurir televizija

Ksenija je rekla da nije sigurna da li bi mogla i da voli pesmu Lepe Lukić "srce je moje, violina", nakon čega ju je voditelj zamolio da zapevaju zajedno.

Pevanje možete videti u videu ispod:

00:38

SRCE JE MOJE, VIOLINA, ŠTO JE DIRAŠ KADA NE ZNAŠ DA SVIRAŠ! Ksenija Knežević i Ivan Gajić razvalili pevanjem u emisiji

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:02

KSENIJA I KNEZ SNIMAJU PESMU? Dugo očekivani duet oca i ćerke konačno je pred vratima! Pevačeve reči OSTAVLJAJU BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja