NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE MARIJE ŠERIFOVIĆ KOJE OTKRIVAJU DETALJE O NJENOM DETINJSTVU: Evo koja pesma s albuma je njena biografska
Foto: Privatna Arhiva

NIKAD VIĐENE FOTOGRAFIJE MARIJE ŠERIFOVIĆ KOJE OTKRIVAJU DETALJE O NJENOM DETINJSTVU: Evo koja pesma s albuma je njena biografska

Stars -

Novi album Marije Šerofović koji je danas izašao napravio je pravi zemljitres na muzičkom nebu. Već u prvih nekoliko sati izdvojilo se nekoliko pesama koje će neosporno biti veliki hitovi, ali najvernijim fanovima posebno je zanimljiva pesma "Drugačija" kojim je Marija i otvorila novi album.

Marija Šerifović, Verica Šerifović
foto: Privatna Arhiva

Sam spot počinje fotografijama iz Marijinog detinjstva na kojima je vidimo sa majkom Vericom i ocem Rajkom. Još u najranijem detinjstvu Marija je očigledno bila predodređena za veliku muzičku karijeru, jer su porodični albumi prepuni slika male Marije sa harmonikom, bubnjevima i mikrofonom.

Marija Šerifović, Rajko Šerifović
foto: Privatna Arhiva

Ipak, stihovi ove pesme govore mnogo više.

"Znam da ostaću svoja, po cenu da budem ničija/Da sam sama na svetu, da je sve na moju štetu – drugačija" – mnogi su protimačili kao pravu muzičku autobiografiju Marije Šerifović, koja se nikada nije plašila da ostane verna svom muzičkom identitetu.

1 / 4 Foto: Privatna Arhiva

Prkosna, iskrena i autentična - samo su neki od epiteta koji su je pratili u prethodnih 20 godina, te ne čudi da je upravo ovu pesmu zaokružila stihom: „Ne znaš kako je preteško ići dignute glave / Nekad te vole, nekad te mrze i kad te slave“.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track