BRENA PEVALA NA GEJ VENČANJU ZA 30.000 €! Mladenci dali još 20.000 € za privatni avion i šest dana u luks hotelu! DETALJI!
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen/Instagram

PAPRENO

BRENA PEVALA NA GEJ VENČANJU ZA 30.000 €! Mladenci dali još 20.000 € za privatni avion i šest dana u luks hotelu! DETALJI!

Stars -

Lepa Brena je pevala na gej venčanju na Palma de Majorki, što je mladence koštalo čak 50.000 evra. Naime, na večnu ljubav jedno drugome su se zakleli arhitekta iz Hrvatske i stilista iz Srbije.

Lepa Brena, Gej svadba
foto: Instagram/stefan_relic

Pevačica je na veselje došla na poziv Beograđanina, koji godinama gradi karijeru u svetskoj modnoj industriji, a koji je s partnerom već 10 godina u vezi. Kako smo saznali, za ovaj angažman je dobila 30.000 evra, ali mladenci su potrošili još 20.000. S Brenom je putovao ceo njen bend.

Lepa Brena, Mladenci
foto: Instagram/stefan_relic, Printskrin/Instagram

Upravo venčani par joj je obezbedio kraljevski tretman - na aerodromu "Nikola Tesla" u Surčinu, odakle je poletela, čekao ju je privatni avion, a šest dana je bila na ostrvu, u luks hotelu u kom noć van sezone košta 500 evra. Mladenci nisu žalili novac, jer je stilista iz Srbije vatreni pevačicin fan još od malih nogu. Prema rečima našeg izvora upućenog u detalje ovog venčanja, njemu je bila želja da mu Brena zapeva na svadbi i to mu se sad ostvarilo. O veselju para i dalje se priča, a najveća balkanska zvezda je doprinela da ugođaj bude kompletan. Ona je pevala sat i po, a domaćini su repertoar prepustili pevačici jer obožavaju sve njene hitove.

Lepa Brena
foto: Privatna Arhiva

Zabavi su prisustvovali članovi njihovih porodica i prijatelji iz celog sveta. Svima je bilo organizovano druženje i razgledanje grada. Svadba je bila upriličena u kvartu u kom kuće imaju Majk Daglas i Džordž Kluni i gde se ukrštaju planinska i morska klima.

Lepa Brena
foto: Privatna Arhiva

Stilista je Brenu angažovao još pre nekoliko meseci, a kako pričaju njihovi prijatelji, imao je nameru da čak pomeri venčanje ukoliko tog dana bude zauzeta. Sve se poklopilo i ona je prisustvovala zabavi, a nakon nastupa nastavila je da uživa u veselju. Njihovi gosti su bili oduševljeni Brenom, koja je bračnom paru poželela mnogo sreće u daljem životu. Pozvali smo pevačicu kako bismo čuli i njene utiske, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Ljiljana Stanišić

00:55

Lepa Brena na koncertu Aleksandre Prijović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track