NAKON RASKIDA SA BULIĆEM I HAOSA SA KAČAVENDOM, ANA UTEHU NAŠLA OVDE! U njegovom zagrljaju pronašla je mir i spokoj (FOTO)
Foto: Ata Images

U POTRAZI ZA DUŠEVNIM MIROM

NAKON RASKIDA SA BULIĆEM I HAOSA SA KAČAVENDOM, ANA UTEHU NAŠLA OVDE! U njegovom zagrljaju pronašla je mir i spokoj (FOTO)

Stars -

Ana Ćurčić nedavno je objavila fotografiju na svom Instagram profilu koja je privukla veliku pažnju. Ana je posetila Crkvu Sveta Petka na Kalemegdanu, poznatu po svojoj duhovnoj energiji i miru.

Ova poseta nije bila slučajna, već je Ana otišla tamo u potrazi za duševnim mirom.

Ana Čurčić
foto: Printscreen

Ana je na Instagramu podelila fotografiju iz dvorišta crkve, gde se vidi kako stoji u tišini i divi se lepoti ove svetinje. U opisu fotografije napisala je: “Sjaj jedne tople misli vredi mi više od novca. Sreću nam ne donose bogatstvo i raskoš, već smirenost i rad.”

Njena bliska prijateljica Biljana bila je uz nju tokom ove posete. Biljana je Ani pružila veliku podršku, posebno nakon što je prekinula vezu sa Acom Bulićem. Biljana i Ana su već dugo prijateljice i često provode vreme zajedno, pružajući jedna drugoj podršku u teškim trenucima.

Ana Čurčić
foto: Printscreen

Ana nije otkrila detalje svog raskida sa Acom, ali je jasno da joj je bilo potrebno vreme da se oporavi. Poseta Crkvi Sveta Petka bila je korak ka tome. Njeni pratitelji na Instagramu su joj pružili podršku, ostavljajući poruke ljubavi i podrške u komentarima.

Kurir.rs/ Blic

Bonus video:

11:22

Ana Ćurčić šokirana saznanjem o kumi

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track