JUGOSLAV I ELENA KARIĆ POSLE RAZVODA PODELILI SVE Jelena Đoković prodali za 3 MILIONA € vilu, samo OVAJ suvi LUKS ostao ZAJEDNIČKI
Foto: Damir Dervišagić

JUGOSLAV I ELENA KARIĆ POSLE RAZVODA PODELILI SVE Jelena Đoković prodali za 3 MILIONA € vilu, samo OVAJ suvi LUKS ostao ZAJEDNIČKI

Stars -

Elena i Jugoslav Karić proslavili su u jednom restoranu 18. rođendan sina Simona, a tom prilikom su i zaplesali uz muziku. Elena i Jugoslav tako su svima očitali lekciju da je i posle razvoda moguće ostati u dobrim odnosima. Ipak, malo je poznato na koji način su bivši supružnici podelili svoju imovinu nakon rastanka.

Prva stvar na tom putu je bila da obriše prošlost, pa je počela od prodaje kuće na Kosmaju. Nova vlasnica, kao što je poznato, jeste Jelena Đoković, koja ga je platila oko 3.000.000 evra. Međutim, ova cifra izgleda da nije dovoljna za brojne finansijske izdatke koji Elenu čekaju u narednom periodu, pa je prodala i umetničke slike, koje su joj pripale posle razvoda. Za njih je dobila nešto manje od 100.000 evra, na koliko je procenjena njihova vrednost.

Kako se pisalo, oni su na ravne časti podelili sve, osim kuće u Ljutoj, na Crnogorskom primorju. Ovu luksuznu vilu, kako su prenosili mediji, u malom primorskom mestu u Bokokotorskom zalivu nisu prodali zbog previsoke cene koju traže za nju.

1 / 11 Foto: Printscreen

Četvorospratna kuća prostire se na zemljištu od skoro 500 kvadratnih metara i izgrađena je u tradicionalnom mediteranskom stilu. Nalazi se na samoj obali mora, odakle se prostire pogled na ceo Bokokotorski zaliv, i poseduje privatnu plažu, parking, četiri velike terase, kao i kaskadne vrtove.

Elena je jednom prilikom na Instagramu objavila i kako izgleda unutrašnjost vile, koju je sredila kao iz bajke, koju je nazvala "letnjim hramom".

kurir.rs

Bonus video:

00:32

Elena Karić pokaza unutrašnjost kuće, leži u crnoj posteljini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track