ZVANIČNO SE RASPALI DESINGERICA I PLJUGICA: Reper potvrdio glasine "Nećemo više sarađivati"
Foto: Printskrin/Instagram

evo šta je razlog razlaza

ZVANIČNO SE RASPALI DESINGERICA I PLJUGICA: Reper potvrdio glasine "Nećemo više sarađivati"

Stars -

Nakon koncerta Nućija i Vojaža, koji je bio pre dva dana u Beogradu, u javnosti se pokrenula priča da su poznati dvojac, Desingerica i Pljugica u lošim odnosima, kao i da će uskoro doći do njihovog razilaženja.

Desingerica, Pljugica
foto: Printscreen/Tik Tok, Printscreen/Instagram

Pljugica je sada gostovao u jednom podkastu gde je otvoreno pričao o svemu. Voditelja je zanimalo da li će njih dvojica nastaviti dalje da snimaju, a Pljugica je bio odsečan i rekao da neće biti dalje saradnje između njih dvojice.

- Mislim da neće biti dalje saradnje među nama, ako mene pitaš. Nas dvojica smo sada u okej odnosima, još uvek nastupamo zajedno. Promenile su se neke stvari u odnosu na početak naš. Na početku smo svaki dan po pola dana bili zajedno, a sada je drugačije, ni ne viđamo se toliko više. Zastili smo se odnosa jer smo dva i po meseca za vreme letnje sezone biti zajedno. Ja trenutno imam u planu da radim svoje tri solo pesme. Da li ćemo nastaviti u budućnosti zajedno da radimo ne znam, mnogo tu pitanja ima sada - rekao je Pljugica.

Podsetimo, ono što je sve navelo na sumnju da će doći do njihovom razilaženja jeste prvo to što su došli odvojeno na koncert, a kasnije i Desingericina izjava.

Desingerica
foto: Printskrin/Instagram

- On je krenuo drugačije da funkcioniše, ima neke druge ljude oko sebe, prijaju mu drugi ljudi. Njemu prijaju, meni je sve isto. Isti lik, ista pričica, samo sam prosvetljeniji - kazao je Desingerica.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

12:02

SVE JE IZOPAČENO! BOLJE DA IH ŠIJEM PO GLAVI Reper Desingerica za Kurir TV o Breskvici i Stanivukoviću, objasnio svoj GAS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track